Nesze!szer

Tündöklő bőr? Yves Rocher BB újdonság

2015. március 13.

 

yves_rocher_serum_vegetal_bb.jpg

 

 

Nem is olyan régen írtunk nektek az új Sérum Végétál családról, amely a  jeges kristályvirágot használva küzd az öregedés jelei ellen. (Korábban a Dr. Hauschka termékeknél találkoztunk a szóban is forgó virággal!). Na, szóval, Yves Rocher-ék kihoztak ezzel a hatóanyaggal egy BB-krémet is, amelyről azt mondják, tündöklővé teszi a bőrt. Mi kipróbáltuk. A leírásban az szerepel, hogy mindenféle ráncok ellen jó, ez igazán vicces. Szerintünk.

Szép, tetszetős a külcsín egyébként, praktikus, pumpás fejjel nyomod ki a krémet. (Kicsit orvosságos a hatása egyébként látszatra). Az illata teljesen finom, nem túl sok, de nem is szagtalan, olyan kis szolid, mint egy szerdai ötórai tea. Elsőre mi kicsit száraznak találtuk feltéve a krémet, úgy látszik, jobban kell hidratálni alá. Nem adott rossz fedést, sőt. A ráncainkat nem igazán sikerült feltöltenie, de a bőrhibákat elfedte, meg a pigment foltokat és a pirosságot is. Rendesen felvíve az egészet, és egy kis pirosítót ráhelyezve igazán természetes hatást adott az arcnak. Szerencsére SPF 20-as, így tavasszal bátran bevethetjük majd, ha eltűnnek az esőt hozó felhők. Az különösen jó, hogy a jeges kristályvirág által használat közben aktiválja a sejtek bőröregedést gátló működését, így jobb érzés ilyet viselni, mint azt, ami csak maszkot ad. Egész jó termék, de nem lettünk függőek tőle... valaki próbálta már?

Yves Rocher Tündöklő bőr BB krém 40 ml - 3 390 Ft

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr637265003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása