Nesze!szer

Cinderella topánok a legmenőbb tervezőktől. Jimmy Choo vagy Ferragamo?

2015. március 13.

 

alexandre-birman-cinderella-shoe.jpg

 

Annyi postot írtunk mi már a közelgő Disney film ügyén, hogy csak na. A sminkről, a kosztümökről és most cipellőkről is fogunk. Ugyanis a Saks Fith Avenueilletékesei felkértek 9 menő tervezőt, mutassák meg, ők hogyan képzelik Hamupipőke pipőjét. Jimmy Chootól Ferragamóig elkészültek a csillogónál-csilogóbb tervek... te melyiket próbáltatnád a lábadra?

(A felső képen Alexandre Birman kreációja látható, ami a klasszikus ‘Johanna’ pump újragondolása tulajdonképpen. Persze, a csillogás nem marad el!)

 

charlotte-olympia-cinderella-shoe.jpg

Charlotte Olympia nem sajnálta a pvc-t,ő picit dominás pipőkét varázsolt. Azért ebben is ott a csillogás,ami meneküléskor a bálból praktikus lehet. Tuti, hogy megtalálják a cipőt.

jerome-rosseau-cinderella-shoe.jpg

Itt bizony Jerome Rousseau az éjszakai vihart vette inspirációjának alapjául. Igaz, ebben Cinderella még indulás előtt is simán kitörhetné a nyakán, de szerintünk elképesztően szépen mutathatna lábon. 

jimmy-choo-cinderella-shoe.jpg

Köszönjük a Jimmy Choo kreatív igazgatójának, Sandrai Choi-nak, hogy ezt a szikrázó gyönyörűséget összehozta. Nőies, időtálló, benne vannak a gyerekkori álmok is valahol és az igazi Hamupipőke-pillanatra való várakozás.

 

nicholas-kirkwood-cinderella-shoe.jpg

Nicholas Kirkwood nem sajnálta a csipkét és a bőrt sem és egy masnival is megtűzte a cipő hátulját, meg persze behintette az elejét Swarovskival. Jól tette! Jól tette?

 

paul-andrew-cinderella-shoe.jpg

Paul Andrew az üvegcipő hatást kívánta ábrázolni, mert szerinte ilyen minden nő álomcipője. Mondjuk, egy ilyen párért mi is bálba indulnánk, igaz, nem biztos, hogy hosszan táncolnánk benne. Ja, és kicsit félnénk, hogy a Swarovskikat is elveszítjük az elejéről.

 

renee-caovilla-cinderella-shoe.jpg

Na, itt bizony a szökés  gyorsaságát mutatja be ez a cipő.Kékes-pinkes árnyalatokban játszik és ezüst is van bőven benne. A csillogás és az áramvonalas design volt René Caovilla alapötlete. 

 

salvatore-ferragamo-cinderella-shoe.jpg

Massimiliano Giornetti, a Salvatore Ferragamótól a sarokra helyezte a Swarovski kristályokat. Ravasz megoldás!

stuart-weitzman-cinderella-shoes_1.jpg

Stuart Weitzman egy igazán mai darabot álmodott meg, ráadásul úgy, hogy nem lehet nem észrevenni, ha Hamupipőke elsuhan mellettünk. Vagy mi suhanunk el Hamupipőkeként?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr557265177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása