Nesze!szer

Clinique arctisztító kefe. Megéri az árát?

2015. március 12.

 

clinique-vogue-30jul14-pr_b_426x639.jpg

 

 

 

 

Az arctisztítás a bőr ápolásának legfontosabb lépése, ezt mindenki tudja, aki meg nem, az bármit kenhet magára ugye. Mi is próbáltunk már ebből a témakörből mindenféle anyagot, eszközt, vattakorongot, utazáshoz ajánlatos 3 az 1-ben kendőcskét, radírozunk is rendesen... de, most új dimenzió nyílt az életünkben. Néhány napja ugyanis kaptunk egy Clinique Sonic System Purifyling Cleaneasing Brusht, vagyis egy szónikus arctisztító kefét. 35 ezer forint egy darab belőle. Na, kíváncsiak voltunk, hogy ez ennyiért megéri-e az árát? És ér-e ennyit egyáltalán?  A leírások szerint bőrgyógyászok fejlesztették ki és svájci innováció. Magát a bőrt is megváltoztatja a cég szerint, sőt, érzékeny bőrre is igen jól használható, tisztítja a pórusokat is nem mellesleg. 

 

clinique_kefe.jpg

 

Hazavittük a kefét, amelynek elsőre már igen tetszett ez a fehér-zöld kivitelezése, mert olyan tisztaság jelleget ad az egésznek a dobozban is. Kicsomagoltuk. megcsodáltuk és feltettük a fürdőszobában tölteni. Nem este indítottunk vele, gondoltuk, világosban jobban látjuk, mit csinál. Reggel picit bevizeztünk, tettünk rá némi arctisztítót és üzembe helyeztük. (Időközben kitapasztaltuk, hogy nagyon kevés tisztítószer kell rá!) Azt hittük, maga a kefélés (bocsi!) erősebb lesz, de nem! Nagyon gyöngéden tisztít, az ovális fejjel jól odafértünk mindenhová. A sörték fehérei a gyengédebbek, a zöld a hard core rész, ez picit erősebb, de ez sem fáj egyáltalán. (Ezzel a zöld zónával férsz oda az orr melletti részekhez és tudod tisztítani a t-vonalat is.) Nálunk a nózinál és az állon található némi gond, javítás alá is vettük ezt. Ja, nem kell nyomni, vagy nagyon masszírozni-passzírozni, könnyen teszi a dolgát a kis fejecske, nyomás nélkül. Extrém módon is kipróbáltuk a kefét, zuhany alatt, ugyanis vízálló. Hát, ez iszonyat menő feeling volt,olyan filmesen csajos, hogy így fogalmazzunk. Ami érdekes, hogy van rajta egy önidőzítő, amely harminc másodperc után kikapcsolja a fejet, ennyi az igazán javasolt az érzékenyebb bőrnél. Tehát nem tudod túlzásba vinni a dolgot, ha résen vagy. De egyébként a LED fény ki is alszik a kefén, így visszarakhatod töltőre. 

 

clinique_kefe2_1.jpg

 

A lényeg. Most leírhatnánk, hogy öt szabadalom védi, hogy mennyi ideig dolgoztak a kutatók ezen a szónikus kefén, mennyire sikeres stb.. de ez ilyen marketinges bullshit lenne akkor. De. Nekünk egész konkrétan már az első bevetés után szebb lett a bőr tőle. Rugalmasabb, természetesen tisztább és valahogy jobb állagú. Láthatóan jobban mutatott rajta napközben az alapozó is, egységesebb képet adott a bőrfelszín. Rákaptunk erre a kis ketyerére. Azóta már nem is használunk mást. A krémek sokkal jobban beszívódnak, tehát hasznosulnak, így ebből a szempontból is jó. Aki ügyel arra, hogy tényleg tiszta legyen a bőre, akinek fontos, hogy a fürdőszobai rituálé szakértő dolgokkal történjen meg, vagy szeretné csak a pórusait is kicsit megrendszabályozni, annak nagyon, de nagyon ajánljuk. A smink is sokkal szebben mutat az arcon, kivirul valahogy tőle a bőr. A háztartásban tartózkodó csecsemő arcán is kipróbáltuk, mert kíváncsi volt és arckifejezését elnézve kellemesnek találta, tehát érzékeny bőrre sem lesz semmi gond vele. Nem olcsó, de vannak bizonyos kefék, amelyekhez ragaszkodik az ember.... ugye...(ja, és ha elhasználódott a fej, akkor csak azt kell újat venni hozzá.)

Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush - 35 000 Ft

 Ps: a Clinique 3 lépéses arctisztító rendszerébe kiválóan beépíthető, mi más márkával próbáltuk! Amennyiben további tesztekre is kíváncsi vagy, csatlakozz facebook közösségünkhöz ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr387254405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása