Nesze!szer

Zimány Linda másik arca

2015. március 10.

 

 

lindaz9.jpg

 

lindaz3.jpg

 

lindaz10.jpg

 

lindaz2.jpg

 

lindaz4.jpg

 

Ez nem az a babás-kislányos vonal, amelyet Zimány Lindával szoktak általában fotózni, sőt! Ez egy olyan sorozat lett, amire nem lehet nem odafigyelni!

Linda most huzamosabb ideig az Egyesült Államok naposabb felén tartózkodik, de ez az anyag itthon készült, Ajkai Dávid fotós munkájaként Szexisebb, vadabb Lindát láthatunk a képeken. A mesterien ügyes Dominique Roberts sminkes is ezt az irányt vette figyelem a make up elkészítésénél, a stylisttal,: Horváth Otton Andrással szorosan együttműködve.

Elnézve a képeken felmerülhet a kérdés, Linda látta-e A szürke ötven árnyalatát. Ő azt mondja, igen, sőt, a film még jobban is tetszett neki, imádta a karaktereket. Egyébként a modell, ahogy ő fogalmaz, a mindennapokban nagyon "rákattan"t a kaliforniai életstílusra, pedig az elején sok dolgot csak sznobizmusnak tartott odakint. Most már odafigyel arra is, hogy mivel táplálja a testét, organikus ételeket fogyaszt, kerüli a fehér lisztet és a cukrot, a Runyon canyonban jár futni, új függősége pediga TRX és a pilatest is szeretné kipróbálni. Hogy tetszik a lófarkas stílus és a vadabb Linda? 

 

lindaz11.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr387253715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Túrós (törölt) 2015.03.11. 17:11:09

másik? dehát itt is egy ugyanolyan kurva...

Pörköltszaft 2015.03.12. 08:36:05

júdló keményen szereti? :D
süti beállítások módosítása