Nesze!szer

Nekünk is fáj!

2015. március 10.

 

nekemisfaj.jpg

 

Itt, a blogon többször emeltünk már szót amellett, hogy a családon belüli erőszakot még komolyabban kellene büntetni Magyarországon. Sőt, aláírásgyűjtésre is buzdítottunk titeket, melynek következtében a Parlament is foglalkozott az üggyel. Nem kommentáljuk, az elmúlt néhány napban mennyire primitíven bánt az Országgyűlés a nőket ért erőszakkal foglalkozva. Jelen postban most egy új kezdeményezésre hívjuk fel a figyelmet és nem véletlenül nem nőnapon, hisz nemcsak egy napig kéne tartania annak, hogy kicsit jobban figyelnek arra, amire kéne. Tudtad, hogy itthon minden 5. nőt bántalmaznak? Sajnos, mi sok ilyen esettel találkoztunk már, közelről is láttunk ilyesmit, anyaotthonokban, személyes találkozókon és gyerekekkel is beszélgettünk, akiknek félelemben telt a gyerekkoruk pont emiatt. Mosta TATZ sebesüléseket ábrázoló tetoválásai segítségével te is segíthetsz az áldozatokon." Az ACG kommunikációs ügynökség Nekem is fáj! kampányának célja az Ökumenikus Segélyszervezet bántalmazott családokat befogadó menedékházának támogatása mellett az, hogy olyanok is megmutathassák együttérzésüket, akik személyesen nem éltek át hasonló inzultust. Mindezt a TATZ limitált csomagjaiban található, foltokat és sérüléseket ábrázoló lemosható tetoválásai segítségével tehetik meg a támogatók, úgy, hogy a közösségi oldalakon fotót posztolnak magukról egy #nekemisfaj hashtaggel".

Odett, Bakos Piroska, Farkas Franciska, Lukács Gabi és Szegedig Kata is kiált az ügy mellett. És Csobot Adél, Herrer Sári, Kulcsár Edyna, Lola, Mádai Vivien, Metzker Viki, Sarka Kata, Tóth Gabi, Hőrich Nóra is és sokan mások.  A Nekem is fáj! támogatói nem csak a fotóikkal segítenek. A többek között a Mono art&design, Insitu, Printa, Kontakt, wonderLAB és NON+ boltokban, illetve a TATZ webshopjában megvásárolható csomagok teljes árával az Ökumenikus Segélyszervezet bántalmazott családokat befogadó menedékházát támogatják.

 

A kampányról és tetoválások megvásárlásáról bővebben:

nekemisfaj.hu

facebook.com/nekemisfaj

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr467256727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása