Nesze!szer

Szupermodellek make-up tippjei

2015. március 08.

 

 

1_caroline_trentini.jpg

 

A jelenleg is zajló divathetek alatt nem csak a csodás ruhakölteményeket, hanem a következő szezon sminktrendjeit is megnézhetjük. A tervezők mellet a legjobb sminkesek dolgoznak gőzerővel azon, hogy szebbnél szebb modellek még lenyűgözőbbek legyenek. Path McGrath pedig a legprofibb, hiszen a legnagyobb divatházaknak és sztároknak dolgozik évek óta (Prada, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Alexander McQueen,Givenchy valamint  Victoria Beckham, Kanye West x Adidas, Diane von Furstenberg ). Most pedig a legnagyobb szupermodellek sminkelési tippjeit,trükkjeit mondjuk el nektek,amelyet egytől egyik Path tanított nekik.

1.,Caroline Trentini

Ha neked is szépen ívelt szemöldököd van amely tökéletesen keretezi az arcodat akkor nem kell mást tenned , mint egy világos, picit gyöngyházas színű port tegyél a szemöldökcsontodra. A tökéletes vonalakért,és még órákat se kell töltened sminkeléssel, mert ez az egyszerű highlightolással csodákat művel.

2.,Daria Strokous

Az élénk színű rúzsok tökéletes felkenése sokszor nem éppen könnyű munka, ezért Pat szerint a gyorsaság és a tökéletes eredmény érdekében kend fel az ujjaddal a rúzsokat. Még természetesebb és szebb hatást ad mivel a kontúrok nem lesznek olyan élesek és művi hatásúak.

3.,Ondria Hardin

Szeretnéd igazán frissnek, üdének kinéző bőrt?A megfelelő napi ápolás és vízbevitel mellett, nem kell mást tenned, mint az arccsontodra világos színű korrektort vagy púdert feltenni. Esetleg világos szemhéjpúdert tenni a szemzugodba, a tágabb ,nyíltabb tekintet érdekében.

4.,Drake Brunette

Ha számodra is fontos a tökéletesen egészséges szép bőr, akkor ne felejtsd el ápolni, ezért ne csak a reggeli, esti krémekkel foglalkozz hanem a napi smink felrakása előtti hidratálással. legtöbbünk napi 8-9 vagy akár 12 órát is sminkben tölt, miközben bele se gondolunk hogy ezzel elzárjuk a pórusainkat és mekkora terhelést adunk a bőrünknek. Ezért a megfelelő hidratálóval egész napos vitamin és ásványi anyag pótlás biztosítunk és az esti arctisztítás során is szép marad a bőrünk.

5.,Hilary Rhoda

A nyílt tekintet elérése érdekében egy természetes hatású barna árnyalattal higlightolj a szemgödröknél. Valamint emeld ki szép arcodat egy kis púderrel az arccsontoknál.

6.,Karlie Kloss

Ha reggel nincs túl sok időd, akkor csak elég egy kis szempillaspirál, alapozás és egy finom a szemöldököddel passzoló árnyalatú púdert használnod. természetesen csak akkor emeld kis és formázd a szemöldököd, ha megfelelő formára van szedve, mint Karlienak.

7.,Sasha Luss

Válassz a szemszínedhez megfelelő árnyalatú szemhéjpúdert!Mert akár sokkal fiatalabbnak és üdébbnek is tűnhetsz ezáltal. Még egy kis sötét színű kontúr az arccsontra és az orrnál és kész is.

Mehetsz a kifutóra!

Hidd el a szépséget nem a smink adja, az csak egy eszköz hogy még ragyogóbb legyél!

Nesze!Eszti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr977248873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása