Nesze!szer

Cukorkásan finomságos!

2015. március 08.

 

 dp-pos-pack-fri-a6450150932-original.jpg

A CUKORKÁK LABIRINTUSA

 

Megőrülsz, olyan csajos, olyan édes, olyan cukorkás, olyan epres. Ez az idei tavasz legfiatalosabb, legcukibb illata, ami most megjelent és amivel mi találkoztunk. Marie Salamagne és Olivier Cresp álmodta meg ezt az új illatot, a Les Délices de Ninat. Nem mást, mint epres cukorka akkordot használtak. Tényleg őrületes vidám az egész és közben nagyon stílusos marad.  

"A Les Délices de Nina egy új limitált kiadása a Nina illatuniverzumnak, mely 2006 óta töretlen sikertörténet. Egy illat, amely elragadóan emlékeztet gyermekkorunk kellemes, édes világára. Egy édes csábítás, a fiatal lányoknak, akik új ízeket keresnek. Egy elvarázsolt labirintus, melyet gyermekkorunk legendás meséi ihlettek. Ez a csodálatos világ ezúttal mobil applikáción keresztül is elérhető egy addiktív játékon keresztül, ahol élénk színű édességek válogatásával élvezhetjük Nina világát a végtelenségig.Ehhez a kiadáshoz, Nina egy új partnerhez fordult, hogy együtt ünnepeljék az édes ízeket. Papabubble, a minőségi, egyedi, kézzel készült édességek készítője 2004 óta. Valódi művészek, akik páratlan módon megálmodják és megformálják az édességeket. A Les Délices de Nina számára a Papabubble elkészítette Nina limitált kiadású cukorkáit, pezsgő, élénk eper ízzel. Színesek, könnyűek, játékosak és finomak: röviden, minden, ami Nina."

Tényleg kihagyhatatlanul játékos, könnyed, édes. Fiatal lányoknak ajánlanánk, akik nem félnek mosolyogni, pörgős szoknyát viselni, balett cipőt hordani és jól érezni magukat. Az üveg egyébként is és eredetileg is gyönyörű, must have annak, aki szereti kényeztetni magát és kedveli, ha csinos holmik vannak a tükre előtt!

Ezt az illatot újra és újra megszagolod, a táskádban hordod és nem mondod meg senkinek, mi is ez...egy csajnak is lehetnek igazi titkai, nem?! 

 Les Délices de Nina Limited Edition

Eau de Toilette 50ml – 18.500Ft

Eau de Toilette 75ml – 21.900Ft

 

les_d_nina_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr907234259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása