Nesze!szer

Főzzél otthon jót, egyszerűen, maradékok nélkül! Kitchenbox

2015. március 05.

 

 

kitchen_box1.jpg

Voltatok már úgy, hogy elolvastatok egy receptet, megnéztétek az összetevőket és azt mondtátok: oké, de hol vegyek ilyet? És akkor abba is hagytátok a dolgot, úgy, ahogy volt... nálunk sokszor adódott ez, mert egzotikus fűszert nem kapni a sarki közértben, vagy két személyre nem vételezünk meg egy egész nagy állatot . Nemrég bukkantunk rá a Kitchenbox vállalkozásra, amit pont emiatt próbáltunk ki. Szerintünk elég menő, sőt. A lényege:

1. Minden héten más ételek vannak, csirkétől a salátáig, húsig és egészségesek az alapanyagok, minőségiek...

2. Kiválasztod, mit főznél otthon

3. Megküldik dobozban a hozzávalókat, pont annyit és pont úgy, ahogy kéne

4. Pontosan megkapod a receptet és már főzhetsz otthon a pasiddal, magaddal, a barátnőddel és nem kell semmit kidobnod, mert 2 adagnyi a fűszer, a csirke, a zöldség - minden!

Szóval. Megnéztük a honlapot ITT.  Kedden és pénteken szállítanak, így mi hétvégére kértünk egy fogást. A Tandori csirkét választottuk, mert imádjuk az indiai ételeket. Egy igen szép dobozban meg is érkezett minden, lefóliázva. Tök szép csirke, isteni tandori fűszer, jól kinéző kuszkusz alap, joghurt is kiporciózva.

 

kitchen_box2.jpg

 

A receptje pedig tök normálisan leírva, pontokba szedve, hogy igazán érthető legyen. És az is volt! Mindent az utasításoknak megfelelően csináltunk, csak ez egyik edény, amit kértek, nem volt itthon. Megjegyzendő, hogy nem sok háztartás tart sütőbe rakható serpenyőt otthon, mi is vágynánk rá, csak varázsszám az ára a jobbaknak. Így tepsibe került be a csirke a sütőbe. Ez nem igazán tett jót neki, mert gumis volt a comb a szabott idő elteltével is. A kuszkusz köret finom lett, a csireket folyamatosan ettük, amelyik része sült, már fogyasztottuk is. Így kép sajnos nem készült, mert ide-oda futkorásztunk a sütőtől oda és vissza. A végére persze csak elfogyott minden...

Mi ezt a Kitchenboxot máskor is igénybe vesszük, mint szolgáltatást, mert tök egészséges alapanyagokat küldenek, jó ételekből lehet választani és nem kell feleslegesen nyolc kiló extra fűszert megvásárolni, vagy egy egész disznót két szeletnyihez vacsorára. 1500 Ft/fő, tehát egyes fogások így olcsóbbak, mint az étteremben... Igaz, az üdítőt nem szolgálja fel senki, de az együtt főzés öröme akár egy randit is feldobhat... mi szóltunk!

(A Kitchenbox weboldala ITT.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr97239739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása