Nesze!szer

A kis fekete illat mandarinos variációban villant

2015. március 04.

 

 

guerlain_la_petite_robe_noire.jpg

 

Ez az idei tavasz leginkább olyan illata, amely ötvözi a frissességet és a nőiességet egyben - a mi orrunk szerint. Kirobbanó, de közben nem lesz harsány, nem lesz taszító és nem hozza vissza a fizika tanárnő emlékét, aki szörnyűségeket használt egykoron.

Citrom, bergamot és szicíliai mandarin esszencia keveredik az újjászületett kis feketében, a Guerlain csodás parfümjében. A középpontban persze a rózsák állnak, óda a virághoz, a török és a bolgár szirmainak finomsága jelenik meg megint. Aztán jön egy óriás csokor frézia, és a gyönyörűséges sambac jázmin. Persze, üvegből ezt nem igazán érzed, mert ez a szépséges virág kompozíció a bőrödön kel életre. De a pisztácia is itt van, ne feledkezzünk meg a manduláról és tonka babból álló egységről sem, hisz ez a Guerlain ház védjegye. Szemtelen, pimasz, de közben nagyon francia nő marad ez az újdonság. Aki emlékszik az eredetire, tudja, hogy egy ruhával, a kis feketével indult minden. Champes-Elysées 68. és máris tudod, miből válasszál!  Ez most a szirom ruha lett. Kérdés, melyik változatát akarod a kis feketének, a Petite noir-nak felvenni? Nekünk őszintén szólva ez a variáció most jobban be is jön, mint az eredeti. Annyira, hogy mióta megkaptuk, ezt használjuk...ebben várjuk a tavaszt és azt, hogy mi is újra virágba boruljunk! 

La Petite Robe Noire  eau fraiche 50 ml - 24 600 Ft

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr87234095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása