Nesze!szer

Zsíros a bőröd? Az alkoholos ápolás hülyeség!

2015. február 28.

 

 

nivea_zsiros.jpg

 

Tudtad, hogy a felnőtt nők 40 százaléka küzd a zsíros bőr problémájával? Dudorocskákkal, miteszerekkel, esetleges fénylő bőrrel. Ami érdekes, hogy régen mindenki az alkoholos megoldást javasolta erre, de ez nekünk is gyanús volt, hogy nem okos választás. Miért is? Mert a felszínen mattít, de mivel vizet von el, újra és újra faggyútermelésre késztet a bőr alatt, tehát jönnek a dudorkák megint. A Nivea új termékcsaládot fejlesztett ki erre, persze, marad a tisztítás, tonizálés és hidratálás triumvirátus! A magnóliát vették alapul, amit mi egyébként nagyon imádunk, mint virágot... . Aktív hatóanyagai (például magnolol és honokiol), antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásúak, üzennénk a kertészeteknek is!

 

1. Tisztítás…

Radírozás, radírozás és radírozás - persze, olaj nélkül

3 AZ 1-BEN ARCTISZTÍTÓ

Praktikus többfunkciós termék természetes magnólia kivonattal és fehér agyaggal.

• Arclemosóként alaposan tisztít és mattít, órákon keresztül megelőzheti az arcbőr kellemetlen csillogását.

• Arcradírként használva alaposan tisztítja a pórusokat, segít megelőzni a mitesszerek, és pattanások kialakulását.

• Maszkként alkalmazva javíthatja a bőr állapotát, és üde arcszínt kölcsönöz.

(Ajánlott fogyasztói ára 1699Ft•150ml)

MÉLYTISZTÍTÓ RADÍROZÓ ARCLEMOSÓ

Kettős hatású formulája aktív magnólia kivonattal és tejsavat tartalmazó kék gyöngyökkel: segít megnyitni az eltömődött pórusokat és megakadályozni a mitesszerek kialakulását. Finoman hámlasztja és kiegyenlíti az arcbőrt.

(Ajánlott fogyasztói ára 1699Ft•150ml)

 

2. Tonizálás…

Az acne kialakulásában fontos szerepet játszik a Propionibacterium acnes nevű baktérium, mely egyébkénta természetes bőrflóra része, és a legtöbbünk bőrén kimutatható. Csak akkor okoz problémát, ha elszaporodik,a megfelelő tonikkal azonban kordában tarthatjuk a baktériumok számát. Az ideális tonik antibakteriális hatásán kívül segít megtartani a bőr természetes savköpenyét, és összehúzza a pórusokat is - és nem kell gin hozzá!

CONTROL SHINE PÓRUSTISZTÍTÓ ARCTONIK

Alkoholmentes arctisztító tonik magnólia kivonattal, mely segít megelőzni a pattanások és mitesszerek képződését. Kíméletesen távolítja el a faggyút és a szennyeződéseket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. És ennek az illata annyira finom egyébként, hogy mi azóta ezt szagolgatjuk...

(Ajánlott fogyasztói ára 1699Ft•200ml)

3. Hidratálás…

A zsíros bőr számára is elengedhetetlen a hidratálás, de oda kell figyelni arra, hogy a hidratáló krém olajmentes, könnyű és gyorsan beszívódó legyen, esetleg tartalmazhat mattító pigmenteket is, hogy csökkentse a bőr kifényesedését.

NIVEA NAPPALI ARCKRÉM ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE

Könnyen felszívódó formulájú arckrém természetes magnólia kivonattal, mely hosszan tartó hidratálást nyújt a pórusok eltömítése nélkül. Segít megelőzni a mitesszerek és pattanások kialakulását, finomítja a pórusokat, és csökkenti az arcbőr kellemetlen csillogását.

(Ajánlott fogyasztói ára 1749Ft•50ml)

Az újdonságokat nem próbáltuk, mert mi pont a száraz bőr problémával küzdünk. De illatra, tapintásra nagyon jónak tűnnek - Nivea minőség és menőség. Hajrá lányok, nem kell mindig a csillogás!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr537221925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása