Nesze!szer

A Pantene az egészséges hajra szavaz

2015. február 26.

 

 

pantene-pro-v-breakage-defence-collection-review1.jpg

 

Végre valami igazán tutiság. Egy olyan formulát talált ki a Pantene, ami nem mondja, hanem tényleg adja a jót a hajunknak. Magyarán: hajmosás utána egészségesebb lesz a tollunk, mint előtte. 9 ország 450 hölgyének haján tesztelték, 8000 hajmosásból. Az alap formulát dolgozták át, a legújabb antioxidánsokat tartalmazó klinikailag tesztelt formulát csempészték bele, hogy még erősebb legyen a hajunk. Rájöttek ugyanis, hogy a haj érzékeny az oxidációra." Amíg a vízben található ásványi anyagok elengedhetetlenek az emberi szervezet számára, addig a hajban lévő túlzott oxidatív ásványok ellentétesen hatnak annak egészségére, hiszen az oxidáció során felszabaduló szabadgyökök károsítják a haj sejtszerkezetét. Minden egyes hajmosáskor ezeknek az oxidatív folyamatoknak tesszük ki a hajunkat, amit a csapvízben természetesen előforduló réz is okoz.  Ezek a folyamatok idővel egyre gyengébbé és sérülékenyebbé teszik a haj szerkezetét, ami  töredezett hajvégeket, sérült és göndörödő hajtincseket eredményeznek – vagyis azokat az elsődleges problémákat, amelyektől nap mint nap rettegünk.

Tehát előálltak egy újgenerációs technológiával, még a kvantumfizikát is bevetették. A lényeg,hogy most már minden Pantene Pro-V samponban, balzsamban olyan anyagok vannak, amelyek segítségével mosásról mosásra egészségesebbnek tűnik majd a hajad....mi még csak egyszer mostunk ezzel, szerettük, újra bevetjük!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr897204083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása