Nesze!szer

Patricia Arquette: elérkezett a nők ideje!

2015. február 23.

pa_oscar.jpg

 

A facebookon már reggel óta megcsodálhatjátok a tegnapi Oscar gála legszebb ruháit. De itt, a blogon megmutatjuk a számunkra legjobban tetsző köszönőbeszédet is. Patricia Arquette, amikor átvette a Sráckorért a szobrocskát, illendően megköszönte a díjat mindenkinek. Ééééés, kimondta, amit eddig nem nagyon tettek még ilyen nagy közönség előtt: egyenlő jogokat a nőknek, anyáknak. Powerful volt - ahogy amerikaiul mondanánk. Meryl Streep és Jennifer Lopez is rendesen megtapsolta, azóta pedig felrobbant az internet, annyian lájkolják, osztják meg - persze, nők, a világ minden részéről. Mutatjuk a beszédet és igazán köszönjük, hogy ez végre megtörtént! It's Our Time.....és nemcsak Amerikában!

Ps: követelenénk itthon is egyenlő fizetéseket - nem kizárólag a színészek kategóriájában! Amerikában 78 százalékot kapnak egyébként a férfiakhoz képest...

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr677207943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.02.24. 00:03:03

Breivik szörnyű tettével azt azonban mindenképpen elérte, hogy Norvégiában társadalmi párbeszéd induljon el a feminizmus, multiktulturalizmus témakörében. Így jött létre Harald Eia és Ole Martin Ihle Hjernevask (magyarul: Agymosás) című nyolcrészes interrjúsorozata, amelyben norvég és külföldi kutatókkal és más szakspecialistákkal beszélgetve rántják le a leplet a gender iparág minden visszáságairól.

Miután a sorozatot a norvég állami televízió műsorára tűzte, a lakosság teljes egyetértésével azon nyomban megszüntették a norvég feministák állami támogatását. Ezek után joggal véljük úgy, hogy a Norvég Alap igazán támogathatná a magyar szinkron elkészítést, illetve a sorozat mielőbbi hazai bemutatását.

Norvégiában a kormányzat és a lakosság is felismerte, hogy a nők elleni erőszak felszámolásának egyetlen hatékony módszere, ha megszüntetik azok állami támogatását, akik a leginkább felelősek érte. A gender iparág képviselői ugyanis képesek akár meghamisítani is az erőszakos cselekmények statisztikáját, csak hogy saját létjogosultságuknak igazolást szerezzenek.

Ebből kiindulva nálunk is addig fogják hiszterizálni a lakosságot és a támogatások elosztásáért felelős döntéshozókat, amig csak megengedik nekik. A norvég példa azt igazolja, hogy a feminizmus illetve a nők elleni erőszak addig tart, amig ezt az egyre kétesebb hírnevet szerző mozgalmat támogatják. Abban a pillanatban megszűnik, hiszen nem a nők problémáinak kerestek megoldást, hanem a saját megélhetésüket intézték így.

Ezzel nálunk is egyre több ember van tisztában. Pontosan az ármánykodó feministák miatt nevezik jelenleg az egész civil szektort álcivilnek és ők felelősek egyedül azért, hogy egyre több fiatalember érzi biztonságosabbnak a nőknél az online pornót. Ők azok, akik nem azok, aminek mondják magukat.

A hazai civil mozgalom érdeke az, hogy megszabaduljon a statisztikákkal zsonglőrködő korifeusoktól. A kormányzat és rajta keresztül az egész magyar társadalom csak profitálna abból, ha adóforintjainkat nem pocsékolnánk ennek a rendkívül kártékony mozgalomnak a további fenntartására.

Annak a pénznek ugyanis bárhol jobb helye van, mint a gender iparágban. Senki sem olyan beteg, mint a mi feministáink, akik egy most olyan nőre bízták a jelek szerint "nőügyek" propagálását, aki hamisan vádolta volt férjét erőszakkal. Így maga is bántalmazó. Miatta most még nehezebb dolga lesz annak, akit valóban bántalmaztak.

huffnagel.blog.hu/2015/02/16/a_feministak_minden_otodik_not_bantalmaznak_hazugsaga_egyre_jobban_teljesit

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.02.24. 06:04:36

A feministák idejének már vége. ez egy haldokló eszme.

saci02 2015.02.24. 09:16:47

@maxval bircaman szerkesztő: Persze. Az illiberalizmussal egyutt.

saci02 2015.02.24. 10:02:09

De iden. Veszprem mar a sokadik koporsoszog. A fenimizmus mostanaban meg foleg az iszlamba veri a koporsoszogeket... Es aki kalapal az nemigen haldoklik. :)

raz sierpem raz mlotem czerwona holote · http://redisbad.pl 2015.02.24. 10:23:14

@saci02: A feminizmusnál kevés kártékonyabb eszme van, főleg amit ekkora divat lett tolni.

saci02 2015.02.24. 10:36:34

@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: egyelore tobb a haszna. A jovoben valoszinuleg kartekonnya fog valni, de ez tobb evtized.

frikazojd · http://kocs.ma 2015.02.24. 11:00:59

Azt en is tamogatnam, ha a noknek csak egyenlo jogaik lennenek, nem pedig tobb, mert mirefel.

eßemfaßom meg áll 2015.02.24. 11:37:40

"felrobbant az internet"

komolyan kötelező ezt a baromságot hetente 2x odairni valami érdektelen sztori mell?

eßemfaßom meg áll 2015.02.24. 11:39:02

"A fenimizmus mostanaban meg foleg az iszlamba veri a koporsoszogeket..."

egyelőre az iszlám veri a koporsószöget a "fejlett toleráns demokráciákba"

zZz 2015.02.24. 15:31:54

@Huffnágel Pista: megnéztem az első két részt, nagyon érdekes cucc. No egyelőre nem azért, amit te itt írtál, eddig ugyanis a feminizmushoz semmi köze az egésznek, a norvég társadalomkutatók kritikája a dokumentumfilm, hogy mennyire elfogultak a saját kutatásai eredményeikkel és mennyire nem követik megfelelően a tudományos módszereket.
Mondjuk ennél sokkal érdekesebbek szerintem a valódi kutatómunka "aktuális" (ez ugye egy 2010es film) eredményei.

Ettől függetlenül a feminizmus is tele van torzításokkal, sőt, egyenesen hazugságokkal, de a film első két része még csak nem is érinti a feminizmus témáit.
süti beállítások módosítása