Nesze!szer

Bőrfeszesítés, de nem az arcon, hanem a farmerben

2015. február 22.

 

cfarmer.jpg

Az arcmaszkokat már mindenki ismeri. A lényegük ugye a szuper hatóanyag és az, hogy jó ideig hagyd fent a bőrön, így tölt fel, feszesít, vagy teszi azt a hatást, ami ígér. Unalmas téma lenne ez, ha erről beszélnénk. De! Képzeljétek, van már bőrfeszesítés farmer témakörben is. Haláli, mi?! A Calzedonia fejlesztői kitaláltak egy újdonságot, a hivatalos leírásból idézünk nektek:

Az EMANA® egy intelligens szál, amely törődik a bőr szépségével. Bioaktív ásványi anyagokat tartalmazó innovatív technológiájának köszönhetően 
- látványosan javítja a bőr textúráját, rugalmasságát
- csökkenti egyenetlenségeit
- tónusosabbá teszi 
- különleges és kényelmes napi viselet.
Napi hat órányi naci viselet kell hozzá. Az idézet szinte klinikai, mert saját tapasztalaton alapuló ismereteink nincsenek, nem kapott a fenekünk "tesztanyagot." Hat változat van a mindenféle farmerekből, azt is soroljuk:
-  skinny
-  magas derekú változat
-  boyfriend (bocs, ezen mi mindig nevetünk kicsit minden farmeres cég leírásában)
-  trapéz
- egyenes szárú
-  és a legkedvesebb barát: a push-up
Nézd át, neked melyik nadrág stimmel a legjobban, persze, a sporttal kialakított majdnem tökéletes alaknál nincs jobb, de azért nem árt némi segítség. Azért egy szoknyás fazon képét is becsempésztünk, mert péntek van és kész... Nekünk a push-up varázslat jött be a nadrágokból, idő hiányában és gravitáció következtében...D... jó próbálgatást! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr697191469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása