Nesze!szer

Az amerikai gyerekek megkóstolták, mit reggeliznek más országokban

2015. február 15.

 

hqdefault.jpg

 

Ez a film magáért beszél. Meredek, de inkább vicces. Átlagos amerikai gyerkőcöknek mutatták meg, milyen reggelit fogyasztanak más országok gyerekei. Zárójelben megjegyeznénk, a holland variációt mi imádtuk mini korunkban, ámultunk, amikor először találkoztunk vele. A koreai miso levestől viszont nem biztos, hogy ugyanolyan lelkesek lettünk volna. Szuper arcok ezek a kölkök a videóban. Egyébkén jó étvágyat! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr527161615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sacivagyok (törölt) 2015.02.15. 18:22:36

Teljesen megertem oket, hiszen az amerikaiaknak nincsen egy jo eteluk sem :) Amerikan es kistestveren az angolokon, csak jot nevet az ember.
Mindig azt hittem mikor amerikai filmet neztem, hogy poenkodnak mikor nem tudnak fozni, mikor elhajitjak a palacsinatat, leegetnek mindent es kidobjak a kukaba.
Ma mar tudom, hogy ez a valosag, mert nem tudjak mi az, hogy fozni (tisztelet a nagyon keves kivetelnek). Borzalmas "eteleik" vannak amik rettento cukrosak.
Halat adok az egnek, hogy magyar vagyok.

sacivagyok (törölt) 2015.02.15. 18:44:00

A mondandom lenyege az lett volna, hogy ahol nem ismerik igazan az egeszseges eteleket, ott termeszetes, hogy igy fognak reagalni ra.

A valosag pedig nagyon tavol van az igazsagtol :)
Ha megkinalod oket olyan etellel amit te keszitesz otthon, sokszor nagyon izlik nekik. Esetleg hozzateszik (mondjuk a toltottpaprikanal), hogy ertem en, paprika es hus, na de a szoszt melyik boltban vetted hozza?
Ilyenkor nezel egyet es es kb. ugyanilyen kepet vagsz mint a gyerekek.
Olyanok velemenye nem szamit akik nem tudnak sutni, fozni es nem ismerik az izeket.

ideasz 2015.02.16. 14:31:19

ahogy elnezem, a nagyanyjuk meg ugyanezt ette azsiaban, meg afrikaban...

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.02.16. 15:49:03

@ideasz: Ja amikor behurcolták őket rabszolgának több száz éve vagy segítettek felépíteni a vasútvonalat .... .

@sacivagyok: Azért az angol ételeket csak azok szólják le akik nem kóstolták őket.

SarahConnor 2015.02.16. 18:58:34

Egyik-másik kölök roppant irritáló, túljátsszák a szerepüket. Nem tudom, ez volt-e a feladatuk, de emiatt én nem élveztem a videót, pedig a gyerekekkel mindig jópofa dolgokat hoznak össze (például anno a pillecukor teszt remek volt).

VogelZsigmond 2015.02.16. 20:30:07

@the.man: A "sargakat" behurcoltak rabszolganak amerikaba ?? I dont think so...

answers.yahoo.com/question/index?qid=20120607231950AA6KaLn

Sztm azok az emberek onkent utaztak Amerikaba, szarert-hugyert dolgozni, mert meg az is maga volt a menyorszag a kinai viszonyokhoz kepest...

De ha nem igy van, cafoljal meg kerlek! Szeretnek rola tudni!

VogelZsigmond 2015.02.16. 20:31:57

@the.man: Ja, bocsi! Kozben visszaolvastam a ket kommentet es rajottem mit akartal mondani. A "feketeket" behurcoltak a "sargak" meg mentek maguktol vasutat epiteni. Bocsi!!!

Nyuszika158 2015.02.16. 22:33:13

@Lenina Huxley: Nem, nem ez volt a szerepük. Ők ilyenek.

Ja, hogy a post szerző szerint "Jó kis pofák"? Hát nem. Ezek ilyen túltenyésztett, konzumidióta, mekdonálszon nevelkedett, kaliforniai szülők ripacs "kisfelnőtt" gyerekei. Isten őrizzen, hogy valaha ilyen kölyköm legyen!

meatclone 2015.02.16. 22:41:01

@sacivagyok: A hozzaszolasodbol egyertelmu hogy se Angliaban se Amerikaban meg nem jartal. Meg az is hogy a a tudatlansagodat csak a magabiztossagod szarnyalja tul. Nem serteskent mondom csak egy megfigyeles.

Hefe 2015.02.17. 00:36:58

1. a miso az japan leves, nem koreai.
2. elkenyeztetett bohocok. Eletukben nem esznek normalis kajat, ilyenkor meg csak fintorognak.

Hefe 2015.02.17. 04:47:13

@sacivagyok:
egyetertek. Amikor a munkahelyen (50 ember) potluck party van, rajtam kivul egyetlen ember szokott hozni mindig komolyabb fott kajat. A multkor csinaltam egy kis ungarische kolbaszt, megsutottem (3 kilot), egy kis tortkrumplival (2 kilo), az utolso darabig elfogyott.
A tobbiek hoztak chipset meg salsat, meg az idiota cookie-t, amit az ovodasok csinalnak altalaban.
Fozni nem tudnak, de amit te fozol, azt ket pofara eszik.

mojoking77 2015.02.17. 10:29:06

@sacivagyok: Azert kicsit visszabb kellene venni a magabiztossagbol, ha szabad kernem. Mivel nem ismerlek, ezert latatlanban nem mondom, hogy olyan dolgokrol beszelsz, amirol athatolag fogalmad sincs, de valahol azert ezt gondolom.
Segitek, az USA kb akkora mint Europa. A nagyobb varosokban nagyon komoly kulinalis kultura van, a vilag legtobb nemzetenek a konyhakulturaja keveredik egymassal. Szeretnek, es tudnak is jokat fozni (segitek, nem a rantot hus az etalon). Arrol vegleg nem is beszelve, hogy (megint csak a metropiszokrol beszelunk) 4-5 eve elindult egy nagyon durva "elj egeszsegesen-egyel egeszsegesen" kampany, amit rengetegen be is tartanak.
Ugyhog yjavaslom, mielott idiotasagokat firkalsz nevtelenul egy blogra, bizonyitva sajat hulyesegedet, gyujts ossze egy ksi penzt, es menj ki egy ket hetre, es fedezd fel, hogy valojaban mi az, amit itt fikazol.
Az angolokkal kapcslatban valoban nekem is voltak negativ elmenyeim, de igazabol ez csak izles kerdese. En a nemet konyhat sem szeretem, hianyolom belole az izeket, amik a mediterran, del afrikai, del amerikai konyhaban dominalnak...
süti beállítások módosítása