Nesze!szer

A csipkébe rejtett mell, vagy a hajas ruha volt jobb a Story-gálán?

2015. február 08.

 

 

 

Irdatlanul fúj kint a szél, a lakásban viszont jó meleg van és tréningben (mackóban) lehet nézni a tegnapi Story-bál képeit. Mi is ezt tesszük. Közben pedig gondoltuk, megkérdezünk titeket, kinek a ruhája tetszett legjobban? Akiket biztosan tudunk: Sarka Kata Léber Barbara kreációban volt, Kökény-Szalai Vivien főszerkesztő Halász Éva darabjában, Iszak Eszti Sármán Nóri szépségében, Hosszú Katinka Peter Mero ruhában, Horváth Éva pedig Makány Márta csodájában, Görög Zita Sentimentsben... Cinthya Diktátor (így írja?) pedig nem tudjuk, kiében, de a kreatív jelző biztos illett rá, mert mintha hajból készült volna...Na, jöhetnek a kommentek!

Képek: femina, velvet és horváth éva hivatalos facebook oldala. A feminán és a velveten további remek képeket találtok, mi csak szemezgettünk tőlük, köszönet érte!

 szalai_vivien.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr667151563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2015.02.08. 14:51:37

A legkevésbé tetszetős Tóth Gabi, Mónika, Műhajas, Csisztu Zsuzsa! Nekem a legjobban Détár Enikő tetszett.

Tudom, hogy inkább nekünk nézőknek, olvasóknak, öltöztek nem csak egymásnak, de öltöztek voltan kevésbé feltűnően, és a különbséget utaltál volna nemes célra.
süti beállítások módosítása