Nesze!szer

Az Yves Rocher a kristályvirágot veti be az öregedés ellen!

2015. február 06.

 

serum-vegetal-yves-rocher-ficoide-glaciale-blog-www_lessensdecapucine_com_-1024x678.jpg

 

Egy hete jártunk az Yves Rocher sajtótájékoztatóján, ami igazán tetszett nekünk. Már azért is, mert elmondták, hogy igazán szép nagyot sikerült nőniük Magyarországon, olyannyira, hogy hozzánk jönnek "tanulni" külföldről, hogyan is kell ezt jól csinálni. A lényeg viszont számotokra az, hogy új öregedésgátló termékcsaládjuk jelent meg, ami fantasztikus. Szerintünk. Mert ugye nem mindegy, hogy milyen hatóanyag van a krémekben, nem elég csupán növényeket felhasználni, jól is kell kinyerni belőle, belőlük azt, ami fontos. Erre új technológiát dolgoztak ki az Yves Rochernál, hatóanyag asszimilációnak nevezik. Megtalálták a jeges kristályvirágot, amit az élet növényének is neveznek, mert kiváló öregedés késleltető hatóanyagnak számít. A döbbenetes, hogy természetes bőrrel asszimilálódik a bőrrel, tehát képes alkalmazkodni hozzánk. Más növényekkel ellentétben, amelyek csak két kromoszómaszériával rendelkeznek, a jeges kristályvirág akár 128 kromoszómaszériát is magáénak mondhat. Poliploid szintje kivételesen magasnak számít a növényvilágban és ez megkönnyítette az idők során alkalmazkodását mind anyagcsere- , mind fiziológia és alaktani szinten is. Ami még érdekes, hogy az Yves Rochernál ezt a frissen begyűjtött virágot -70 fokon kezelik, majd kivonják a szerves savakat és a poliszacharidokat, valamint a növényi sejtet alkotó vizet, mely ásványi anyagokban gazdag. Nem pusztulnak el az aktív molekulák sem, ami nagyon jó nekünk. 

ficiode-glaciale-1024x768.jpg

 

Summa summáron, van egy brutál jó hatóanyag, ügyesen kinyerve az új Sérum Végétal kozmetikumok számára. 3 família született. Az egyik a ránccsökkentésre és ragyogásra megy rá és rizs kivonatot tartalmaz, ezt ajánlanánk harmincas olvasóinknak. A második a ráccsökkentést és feszességet tűzi ki megvalósítandó célként és akácfagyantával dolgozik a kristályos jégvirág mellett. A harmadik tratkus tagjai természetesen a ráncainkat gondolják kevesebbé tenni, amellett, hogy lifting hatást is adnak és homoktövissel dolgoznak. Mindhárom fajtába tartozik szemkörnyékápoló, nappali és éjszakai arcápoló is, az utóbbi kettőbe pedig szérum is a még erősebb hatás érdekében. Illatra nekünk az 50 felettieknek ajánlott termékek tetszenek legjobban, de hatásra fantasztikusak és nem drágák. Amennyiben kedveled a márkát, mindenképp tegyél egy próbát, mi most az egyik nappali krémet használjuk. Gratulálunk a francia készítőknek, nagyot alkottak! 

 

prod_40051.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr417137225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása