Nesze!szer

Nutella Világnap? Itt a világ legegyszerűbb Nutellás muffinja!

2015. február 05.

 

0520_nutella_630x420.jpg

 

Reggel a facebookon már mondtuk nektek, hogy ma van a World Nutella Day. Mi egész nap ünnepeljük is, nagy kanállal. Több receptet is megosztottunk már ebben a témában veletek, de most itt ez a muffin, ami iszonyat egyszerű, hisz csak 3 összetevő kell hozzá. Soroljuk is:

- 400 gramm Nutella

- 5 nagy evőkanál liszt 

- 2 db tojás (ha nagyobb, akkor elég 1 is)

Egész egyszerűen keverd össze a hozzávalókat. Extrázhatsz, ha teszel bele diót, esetleg pici m&m-s cukorkát, vagy akár aszalt piros gyümölcsöt is. A muffin formába tedd bele a papír kapszlikat és úgy kanalazd bele a masszát. Nekünk a 12 darabos formába pont elég szokott lenni ez. Előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt sül készre. Nem kell magas hőfokra állítani, olyan 180 elég neki. Amennyiben levegősebbre szeretnéd, tegyél bele egy fél csomag sütőport is. Jó étvágyat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr187143937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása