Nesze!szer

Nyerd meg A szürke 50 árnyalata filmhez tartozó OPI körömlakkokat!

2015. február 03.

 

opi-fifty-shades-of-grey-minis-collection.jpg

 

Már nem is kell olyan sokat aludnunk a jövő hétig, amikor elstartol a világban és hazánkban is a várva várt film... Ugye, senkinek nem kell mondanunk, melyik is ez, mert a fanatikus rajongók pontosan tudják, hogy semmi másra nem vágyunk, csak arra, hogy lássuk A szürke 50 árnyalatát.

Több kollaboráció is létrejött a film kapcsán, mi is írtunk már fehérneműről, sminkről, de most itt a nekünk legjobban tetsző. Az OPI Fifty Shades of Grey számunkra azért csodálatos, mert imádjuk az OPI márkát és az alapművet is. Amint a felső képen is látjátok mini lakkokat tartalmaz az "opis) dobozka, és nemcsak szürke árnyalatokat. My Silk Tie, Romantically Involved, Dark Side of the Mood, Shine for Me, Cement the Deal és Embrace the Gray a nevük. Csillámos és teljesen matt szín is van benne. Felkenve is brutálisan szépek, persze, te tudod, hogy milyen alkalomra öltözteted a körmeidet ilyen árnyalatokba... ugye...

 

opi-fifty-shades-of-grey-collection-639x278.jpg

 

Van kedved egy izgalmas játékhoz? Nem, nem kell kikötözős szexre gondolni, inkább a lakkokat nyerheted meg tőlünk. El is mondjuk, mi a teendőd. Nyugi, semmi erkölcstelen nem lesz benne!

 

opi_fifty_shades_of_grey_spring_2015_nail_polish_collection2.jpg

 

1. Osszad meg ezt a postot a blogról.

2. Írd meg nekünk a facebookon kommentben, hogy melyik rész a kedvenced a könyvből. Vagy az is elég, ha idézel belőle, esetleg elmondod, miért tetszett az egész. Izgalmas, érdekfeszítő, más, mint a szokásos romantikus sztorik? Vagy csak megsajnáltad a főhős lányt, esetleg Mr. Gray személyisége számodra a lebilincselő? (Kérünk, a saját nevedben vegyél részt a játékban és ne kitalált névvel, ugyanis már előfordult, hogy a nyertes nem is létezett, akit kisorsoltunk).

3. Hajrá, izgalmas játékot nektek, vasárnap este már sorsolunk is! 

opi_fifty_shades_of_grey_spring_2015_nail_polish_collection1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr567137269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gátiné Juhász Angéla 2015.02.09. 21:14:24

Még csak most kezdtem el,nem igazán tudok véleményt írni,de nagyon tetszik,magával ragad,nehéz letenni! Azt hiszem minden NŐ erről álmodik!!!
süti beállítások módosítása