Nesze!szer

Kinder Bueno árnyalat a körömre?

2015. január 26.

 

 

 

Töredelmesen bevalljuk, hogy egy jó éve körülbelül volt egy komoly Kinder Bueno korszakunk. Napi egy csomag (mindkettő) csoki mindig lecsúszott, de simán belefért a három is a keretbe, ha olyanunk volt. Tehát, egy komoly függőségünk volt ettől az édességtől egy időben. Nyugi, most már lejöttünk róla!

Ezért is figyeltünk fel arra, hogy egy körömlakkos cég kollaborációba kezdett kinderékkel. Bizony, bizony, ilyen árnyalatú lakkokkal jöttek ki, mutatjuk is. Szerintünk igazán ennivaló az egész, mi egészen biztos feltennénk ezeket magunkra! Egyetlen kis problémánk van, a két szín mellett csokoládébarna miért nem került a palettára? Mindegy, így is finom színeknek tűnnek, a Nails Inc pedig jó lakkokat gyárt.

(forrás: tsg)

nails_inc_for_kinder_bueno_review_swatch_swatches_1_.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr967111285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása