Nesze!szer

Mézes immunerősítők a télre, amelyek kiütik a vírusokat!

2015. január 25.

 

kotelekikaptar.jpg

Sokszor mondtuk már nektek, de nem hiszünk a mindenféle gyógyszerben és abban, hogy ezekkel kéne erősítenünk az immunrendszerünket, meg vész esetén nyakra-főre tolni a reklámozott csodaszereket. A természetes szerekben hiszünk, íme néhány recept, ami jótékony lehet ilyenkor.

- Mézes fokhagyma

Végy egy-két fej fokhagymát. Hámozd meg, picit ütögessél rajtuk, hogy a méz és a hagyma jobban keveredjen.. Rakd bele gerezdenként, majd napi egyet fogyasszál. Amennyiben már találkoztál egy vírussal, napi 3-4 gerezdet egyél meg! 

- Tibeti csoda 

Egyes helyeken azt mondják, ez a keverék a rák ellenszere. Ám mivel az ilyen komoly betegségekből azért nem ilyen egyszerű meggyógyulni, lelki változás is kell, mi inkább csak nagyon erős immunerősítőnek mondanánk.

1 gerezd fokhagyma, 2 citrom leve, 100 gramm méz és 1 teáskanál szódabikarbóna kell hozzá.

 

A megtisztított fokhagymát vágd apró darabokra, majd adj hozzá a citrom levét, a mézet és a szódabikarbónát, majd alaposan keverjd össze. Tedd a keveréket egy üvegedénybe, majd hagyd állni 8-10 napig. Ez alatt az idő alatt tároljuk mindvégig a hűtőszekrényben. Súlyos betegségnél 3 kanállal fogyassz naponta és akkor is, ha méregtelenítenél. 

- Mézes gyömbér

Fogj egy kb. egyforma nagyságú citromot és gyömbért.

A gyömbért meghámozod, felszeled, a citromot megmosod, szeleteled.Egy befőttes üvegbe tegyél egy réteg gyömbért, egy réteg  citromot míg elfogy, majd tölts fel az egészet mézzel. 
Három napig érleld a hűtőben, tedd teába, de simán kanalazhatod is.

Ps: Tetszett a post? További tanácsokkal is várunk a facebookon ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr177107169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Real Storm Trooper · http://costumeofsuperheroes.com 2015.01.25. 20:48:36

A mézes fokhagyma jó, de a citrom hiányzik belőle, legalább is én azt a receptet tudom, hogy tört fokhagyma + méz + citrom és tényleg bevállik

randomuser1 2015.01.26. 11:43:08

a gyógyszerekben nem kell hinni, azok hatásmechanizmusa tesztelt és százalékos arányban nagyon pontosan kimutatható, immunrendszert meg nem lehet erősíteni, annak az egyetlen befolyásolható eleme az edzettségi szint, de ahhoz sportolni kell és nem kajálni...
süti beállítások módosítása