Nesze!szer

Üzenet nőtársainknak: erős vagy!

2015. január 23.

 

 angyal_szarnyas.jpg

 

 



Bizonyos időközönként mindannyiunkkal megesik, hogy magával ragad bennünket a depresszió kék  fellege és úgy érezzük, többé nem süt ránk a nap. Amikor hirtelen az összes probléma, akadály,   egyszerre, toronyként magasodik elénk. Amikor hiába kapálózunk, nem érünk partot, a kétségbeesés  hullámai pedig egyre sűrűbben csapnak át a fejünk fölött. Mert valljuk be, zárjunk, vagy éppen   nyissunk egy évet, kétségek mindig adódnak. Sokszor egészen mélyen kell magunkba néznünk, hogy   rájöjjünk, képesek vagyunk bármekkora kupac problémát összelapátolni se perc alatt, de nem az   önbecsülésünket. Azt ki adja majd vissza? Ki fogja majd megveregetni a vállunkat jó dolgunk   végeztével, kezet rázni és azt mondani: „Gratulálok, nagyon jól csináltad!”? Esetleg amikor éppen   nehéz napok jönnek és legszívesebben egy pokróc alá bújnánk a tennivalók elől, ki fog vigaszt és biztatást nyújtani„Gyerünk, bírd ki, már nincs sok hátra!”? Ki toppanna be az ajtón és rázna fel minket, majd mondaná:   „Szedd össze magad, tudod, hogy képes vagy rá, minden rendben lesz, csak ne állj meg és menj   tovább!”? Egyedül egy ember teheti meg mindezt, mégpedig Te. Kérlek, nézd meg az alábbi videót.
 Helyre teszi majd benned azt, ami most éppen kisiklott és végigvezet Téged egy úton, segítségével   pedig megválaszolhatsz egy kérdést: Ki vagy Te, és hová tartasz? Mert egy kis léleksimogatásra   mindenkinek szüksége van.

Sok sikert kíván az önfelfedezéshez:

Nesze!Bogi

Ps: Tetszett a post? Csatlakozz lelkesítő csapatunkhoz a facebookon ITT! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr37101199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.01.23. 22:44:46

Én vagyok Diorella királynő és Kánaánba szeretnék eljutni.
Nem tudja véletlen az utat ?:)
Hmm..kár. :))

Gerilgfx 2015.01.24. 02:13:45

,,Bizonyos időközönként mindannyiunkkal megesik, hogy magával ragad bennünket a depresszió kék fellege''

talán valódi szakmát, valódi szaktudást, terméklétrehozó és forgalombahozóképességet kellene elsajátítanod, és valódi emberekkel kellene körbevenni magad, valódi témákról blogolni, szembeszállni a saját és a környezeted problémáival, és nem huszadrangú rúzsblogot vezetni a semmiről, hogy aztán a hozzád hasonló emberekkel egy festett máz mögé bújva sajnáltasd magad a monitor előtt

huKKK 2015.01.27. 00:21:12

@Gerilgfx:
Nem szép dolog vendégségben leminősíteni a házigazdát.
Olyan emberek élnek ilyen tisztességtelen eszközökkel, akik mások rovására szeretnének érvényesülni.
Ön ne tegyen így.
süti beállítások módosítása