Nesze!szer

Nyerd meg a Maybelline legújabb szempillaspirálját!

A Veled született szépség szimfóniája! Oscar Larion Anniversary!

2015. január 10.

 

 

loscar_mayb3.jpg


Hogy repül az idő...Larion Oscar a Maybelline New York magyarországi sminkmestere immár 15 éve a márka vezető sminkmestere, aki szezonról szezonra készíti nekünk a legkülönlegesebb sminktrendeket. Ő az első hazai sminkmester, aki a New York Fashion Weeken dolgozott a legnagyobb tervezőkkel, ezzel történelmet írt, büszkék lehetünk munkáira (és mi is beszámoltunk erről!). A Neszének most elmesélte, miért is szereti annyira szakmáját: a folyamatos változóval lépést tartani maga az élet. Mindent csak intenzíven érdemes megélni szerinte. Szerintünk is, így jöjjenek az ő szuper trendi tanácsai nektek, amitől még szebbek lesztek!  
Trend: A 2015-ös szezon főszereplője a krémes-fényes textúra. A Veled született, természetes szépség hangsúlyozása. Ennek eléréséhez kézzel tedd fel a folyékony alapozót szépen bemasszírozva az egész arcon, majd a Color Tattoo 24H tartós szemhéjkrém arany színével highlightold a szemzugot, arccsontot. A bronz színt tedd a mozgó szemhéj egészére. (Varázslatos a hatása, kipróbáltuk!) Szempilláidat a Lash Sensational ívelő, szempillaspirállal fesd ki. Bámulatosan szépen ívelt pillákat ad, legyezőszerűen kinyitja a tekintetet a különleges keféje. A Color Tattoo Pink Gold árnyalattal pirosítsd orcádat. Szemöldöködet élénkítsd a Brow Drama szemöldök spirállal. Ajkad érzékiségét fokozd a Color Sensational méznektárban gazdag ajakrúzs természetes árnyalatával.

 

oscar_fashion_week.jpg


Oscar szuper tippje: Ha nem fixáljuk le púderrel az alapozást, sokkal frissebb, érzékibb, fiatalosabb az arc és természetesen ragyogó. Szeretem a természetes ragyogását az alapozónak, ahogy megcsillan az arc különböző pontjain.
Speciális New York Fashion Week trükkök.: A natúr smink újraértelmeződött bennem, amikor az alapozót kézzel masszíroztuk a bőrbe, púdert nem használtunk és jó alaposan kb 5 percig csak az alapozót rétegeltük és masszíroztuk a bőrbe. Majd a Color Tattoo-t high lightként használva és arcpírként zseniális és szuper tartós. Rúzzsal formázni, csontosítani az arcot, hmmm, krém krém hátán de mégse mászott el és eszméletlenül ragyogó végeredmény lett. A titka az alapos, kontúrmentes besimogatása a bőrbe. Fantasztikusan sokoldalú felhasználhatóságú termékek, amikkel nem sminkelni, hanem varázsolni lehet. LOVE!

 

(És most jönnek a termékek és újdonságok!

maybelline_face_chart.jpg

 


Lash Sensational.: Valóban szenzációs ez szempillaspirál a Maybelline kínálatában. Különleges hajlított keféje minden szemformához könnyen illeszkedik. Káprázatosan nyitja a tekintetet. Mondhatnám, hogy legyezőszerűen nyitja ki a szemet, a szempillákat egyenként éri el, gyönyörű csomómentes szempillákat varázsol pillanatok alatt mindenkinek. Imádom, természetesen a szépséges Christy Turlington a modell a hirdetésben. 

 

loscar_mayb1.jpg


Brow Drama: A 2015-ös év ékszere a szemöldök! Miért fontos? Arcunk meghatározó része szemöldökünk. A legújabb trend a szépen szedett, ápolt, természetes vastagságú szemöldök. Éppen ezért nagyon fontos,  hogy gondosan szedett, rendezett és élénk legyen. Ebben nyújt nagy segítséget a Brow Drama szemöldökspirál. Viaszos festékanyaga felvitel után egyből megszilárdul, élénkíti a szemöldök színét, formázza a kósza szálakat elrendezi száliránynak megfelelően. A különleges összetételű festék nem pereg, nem kenődik, ellenáll a párának, nedvességnek. 3 dimenziósan festi a szemöldököt a legtermészetesebb formázó szemöldökspirál. LOVE! A szemöldök élénkítés frissebb tekintetet kölcsönöz viselőjének smink nélkül is. Elvonja a figyelmet a fáradtságról, élénkíti a tekintetet egyszerűen fantasztikus.
Color Tattoo 24H tartós szemhéjkrémek.: Univerzális termék, amivel készíthetünk nappali, alkalmi tartós sminkeket, tusként is kiválóan alkalmazható, főleg ha színes tusvonalakat szeretnénk, highlightként a legtermészetesebb fénnyel emelhetjük ki arcunk különböző területeit, arcpírként is szuper, mert összedolgozva az alapozóval egész nap rugalmasan alkalmazkodik az arc mimikai mozgásához, intenzív színei nem halványulnak. Már rúzsként is kipróbáltam, működik. LOVE!

OS MAKEUP SCHOOL bővebb infó oscarlarion.wordpress.com oldalon. Oscar blogot is vezet, itt olvashatjátok, sok képpek, sztorival a munkájáról: oscarlarion.blogspot.com.

Van kedved kipróbálni a Maybelline legújabb szempillaspirálját, mely legyezőszerű pillákat eredményez? A Lash Sensational a tiéd lehet, ha megosztod ezt a postot, lájkolod és kommentben a facebookon oda is írod nekünk, hogy hívják a Maybelline modelljét. Hajrá lányok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr47058429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása