Nesze!szer

Így legyen boldogabb és ne depressziós a januárod!

2015. január 08.

 

januari_boldogsag.jpg

 

Véget ért a karácsony, aztán jött az újév és vele együtt a január is. Ennek nem mindig örülünk, sőt... Valahogy úgy kiüresedik az ember, mint a kekszesdoboz vasárnap estére. Kint irdatlan hideg van, ma éppen nem is süt a nap, gyakorlatilag depresszióra adhatna okot, hogy nincs mit várni, már a füzérek sem világítanak. De! Adunk néhány tippet, hogy mivel pörgessed fel az év első hónapját és a lelkedet.

- Ilyenkor simán elolvashatod azokat a könyveket, amire úgy általában nem jut időd. Nincs is nagyobb tutiság a januári hidegben a Bridget Jones harmadik részénél, vagy Radnóti szerelmének naplójánál. Például....

-  A hidratálás igen fontos ebben az időszakban (is). Mi lenne, ha mostanra időzítenél egy nagy arckezelést, akár olyat is, ami nyáron kizárt, mert napra nem mehetsz vele? Dermaroller, aha-savas kezelés, tűnélküli mezoterápia, lézeres ránctalanítás? A plasztikai sebészetnek nem vagyunk nagy hívei, de aki kedveli, ilyenkor azért jobb otthon a gyógyulás is, megfelelő Jóbarátok megnézése szükségeltetik csak a regenerációhoz. 

- Minden barátnőddel sikerült találkoznod az ünnepek alatt? Itt az ideje beülni egy nagy traccspartira azokkal, akiket esetleg az ovi óta nem láttál és el is felejtetted, mi volt a jele, vagy szerette-e a paradicsomos káposztát?

- Hétvégi tanfolyam. Mindig vágytál rá, hogy elvégezz egy agykontroll hétvégét, esetleg nem tudsz meditálni, vagy megismerkednél a mexikói ételek, vagy a francia édességek elkészítésének titkával (ITT például) ? Nosza, rajta!

- Selejtezés. Nincs is jobb évindítás, mint egy delete. Teheted az irodában, vagy otthon is a gardróbszekrényben. Tudod, hogy az új jöhessen, helyet is kell teremteni ahhoz.

- Wellness, wellness és wellness. Budapesten és a fővároson kívül is szuper fürdők vannak, ha nincs rá keret, akkor nem kell két éjszakára elutazni. De, aki hosszabban engedné ki a fáradtságot magából, tuti jó ajánlatokat lelhet a neten, például a szállodak.hu-n is. 

- Sport, sport és sport! Megfogadtad, hogy idén majd rendesen jársz pilatesre? Végre feszes lesz a hasad? Akkor ne várj a következő hónapig a kezdéssel, inkább vágj bele most. Arra viszont figyeljél, hogy ne "durrbelebumm" módjára, ne naponta menjél, mert akkor gyorsan túlhajtod a szervezetedet és három hét múlva kipurcansz, majd hangosan kijelented: nem ment...

- Nyáron szenvedsz a szőrszálaktól? Itt az ideje, hogy belevágj egy majdnem végleges szőrtelenítésbe. Pont jó, mert esélye sincs, hogy napra menj a kezelés után.

- Végül és nem utolsó sorban. Kezdjed el megvalósítani az álmaidat. Nem holnap, nem azután, hanem most. Itt egy videó is hozzá:

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr377053451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása