Nesze!szer

A könnyed márkák kedvelőinek újdonság arcra és szemkörnyékre

2015. január 04.

 

 

garnier-miracle-cream.jpg

 

Leírhatnánk, hogy ez az újdonság 12 szabadalmat és 7 aktív hatóanyagot tartalmaz. De aki számokra kíváncsi és marketing rizsára, az úgyse a Neszét olvassa. Inkább elmondjuk nektek, hogy a Garnier Miracle Skin Cream egy igazán vagány új megjelenő a piacon, amely sok problémára ad megoldást. Olyasmi, mintha majdnem bb lenne és majdnem hidratálókrém lenne, de mégis több. A bőr színét fiatalítja, csillogóbbá teszi, egyenletesebbé, simábbá, jobb tapintásúvá, sőt, hidratál is. Amit mi tapasztaltunk: ez egy tök jól használható krém. Igazán szuper felszívódás, és ahogy felteszed, változik a színe, bézses lesz. Kiváló alapot ad és nem lesz száraz a bőröd. Csodakrémnek titulálják, mert bőrátalakító és tényleg. Mi a csodával vitatkoznánk, de tényleg jó, mert kevesebb foltocska lesz, vagy lesz látható. Szerencsére 20-as fényvédőfaktorral is ellátták, ami ma sem hülyeség ugye, mert süt szerencsére a napocska. Hosszú távon az öregedés ellen is véd, ebben hiszünk, mert hinnünk kell és kész. Ezekkel dolgozik:

- LHA 
- Pro-Retinol 
- C-vitamin 
- B3-vitamin és B5 
- Bőrfeszesítő peptidek 
- Anti-oxidatív gyömbér.

Apropó, a gyömbéres limonádét próbáltátok már? Az tök jól élénkít, de ez most nem ide tartozik. A csodakrémnek van szemkörnyékápoló párja is, jó kis szett ők, baráti áron. Abszolút jó választás az idei évre ez a Garnier újdonság, nem fogod megbánni, ha megveszed.

Garnier Miracle Skin Cream Nappali krém  3 299 Ft, Szemkörnyék ápoló  2 699 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr847040823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása