Nesze!szer

Minden idők férfi modelljei

2014. december 31.
tyson-beckford.jpg
 
Emlékeztek még a Vogue US idei szeptemberi kiadására? "The Instagirls" címmel, napjaink legnépszerűbb modelljeit láthattuk együtt, úgy mint Joan Smalls, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Arizona Muse, Edie Campbell, Imaan Hammam, Fei Fei Sun, Vanessa Axente és Andreea Diaconu. Innen jött az ötlet, hogy összeszedjék az utóbbi idők legkapósabb férfi modelljeit is, mert bizony belőlük is jut bőven egy csokorra való. Mutatjuk is a kifutók 10 leghelyesebb pasiját,vogue.comszerint:
 
1. Tyson Beckford 
A bronxi születésű Beckford jamaikai, panamai, kínai és afrikai gyökereinek köszönheti a vonásait. Tudtátok, hogy szerepelt Britney Spears - Toxic című videoklipjében?
david-gandy.jpg
 
2. David Gandy 
Csak ennyi: Dolce-fiú.
brad-kroenig_1_.jpg
 
3. Brad Kroenig 
Ami Davidnek a Dolce, az Bradnek a Chanel. Karl Lagerfeld 2003-ban fedezte fel a modellt, aki azóta is szépen ellátja munkával. Sőt, már a fiát is...
jon-kortajarena.jpg
 
4. Jon Kortajarena
Azt beszélik, hogyha a férfi modellek közül választani kéne, akkor Kortajarena lenne a szexszimbólum...huhhh
sean-o-pry.jpg
 
5. Sean O'Pry
Szinte minden jelentősebb divatháznál megfordult már a Giorgio Armanitól kezdve, Yves Saint Laurentig. A Forbes szerint ő volt 2009 legsikeresebb férfi modellje.
marcus-schenkenberg.jpg
 
6. Marcus Schenkenberg 
A svéd Schenkenberget görkorizás közben fedezték fel Kaliforniában, a Venice Beach-en. Ez a sorsfordító esemény a későbbiekben számos Calvin Klein kampányt eredményezett, amikre Pamela Anderson és Jessica Simpson is begurult tőle...
mathias-laurisden.jpg
 
7. Mathias Lauridsen
A dán nemzetiségű modell 2004-ben robbant be a köztudatba a Dior Homme arcaként. Azóta dolgozott már a Lacoste-nak, a Salvatore Ferragamonak és a Givenchy-nek is.
mark-vanderloo.jpg
 
8. Mark Vanderloo 
Oké, eltekintve attól, hogy ő a Hugo Boss uralkodó arca, érdekesség még, hogy félig-meddig ő ihlette a Zoolander, a trendkívüli főszereplőjét, Derek Zoolandert.
noah-mills.jpg
 
9. Noah Mills 
Yves Saint Laurent, Gucci, Dolce & Gabbana, Bottega Veneta és Tommy Hilfiger - csak néhány divatház, akikkel a kanadai modell már közreműködött a 10 éves pályafutása során. 
evandro-soldati.jpg
 
10. Evandro Soldati 
Brazília hallatán most már nem csak a szappanoperák, Alessandra, Adriana és Gisele neve fog beugrani, hanem Evandro Soldatié is! És ő volt Lady Gaga Alejandroja is.
 
Mit gondoltok a fiúkról? Nálatok ki a befutó?
Nesze!Dia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr437026017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása