Nesze!szer

Simítsd ki az arcodat Ilcsi zöldségével!

2014. december 30.

 

 

ilcsi-anti-ageing-hyaluron-zsele1.png

 

A brutálisan zöld nem kifejezés erre a pakolásra. Olyan, mint Flubber professzor alkotása. Nem ijesztő, de jó zöld. Illatra nagyon gyógynövényes a jellege. Cickafark, gingkó, jukka, körömvirágolaj, mályvamag és zsurló található benne. Hyaluron is van benne, így igazán erős dologgal állunk szemben. Mélyen hidratál és feszesít az ajánlás szerint. Mi olyankor vetettük eddig be, amikor nagyon, de nagyon összetöttyedt volt az arcunk a fáradtságtól. Először radíroztunk egy szokásossal, utána vetettük be Ilcsitől ezt a pakolást. Nem érdemes túl vastag rétegben felvinni, mert nem tud annyit beszívni a bőr. Éjszakára különösen bevált, csak nem rossz, ha teszel egy kis törölközőt is a párnára, már, ha épp nem zöld az ágynemű szetted. (Mivel egyikőtök kifogásolta, leírjuk: csak lehetőség, hogy éjszakára használd, nappali pakolás! egyébként. Reggelre kisimít, de azért újra tini nem leszel, csak jellegre ápoltabb.) 

Ami fura, hogy irdatlan nagy adag, ha azt nézzük, mennyit vesz fel az ember arca. Heti egy alkalomra ajánlják, szérum is van belőle. Nekünk a zselé rendesen simított azon, amin kellett és mindig jó érzés, hogy növényekkel adjuk a jót a bőrünknek, egyszerűen érezhető a természetes hatás. Az őrült nagy barázdák nem tűnnek fel, de szín költözik az arcba és a shar-pei jelleg is finomodik. 

Ilcsi Anti-ageing & hyaluron zselé 125 ml (Az Ilcsi kozmetikák térképét ITT találod)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr397022507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása