Nesze!szer

Body Honey: a méhektől nyert szuper szépítőszer újdonság!

2014. december 21.

 

tegely_3.jpg

 

Egy számunkra igen tetsző dologról kell beszámolnunk nektek. Egy új kozmetikai márka megjelenéséről, ami még annyira friss, hogy néhány hete indult csak útjára. Két dolog miatt is igen tetszetős számunkra: természetes hatóanyagokkal dolgozik és magas minőségű. Ráadásul a méhek adják az egész alapját.

Azt biztos tudjátok, hogy a méhpempőt a világ legtöbb pontján Royal Jelly néven ismerik. Nem véletlenül, hisz igazán fenséges, vagyis királyi a hatása. A pempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Ez annyira csodálatos dolog, hogy bármennyire is szerették volna, eddig laboratóriumokban még a közelébe sem értek, amikor a leutánzásával próbálkoztak. Itt megemlítenénk azt a tulajdonságát például, hogy a méhpempő képes sejtszinten regenerálni. Ez az új márka, a Body Honey, ami most elindult, komoly alapokra tekinthet vissza. Még a hatvanas években ismerte fel itthon egy kiváló patikus, milyen jól használható krémekbe a pempő. Az ő fia, Árvay György tökéletesítette a méhpempő termelési technológiáját. A Body Honey márka, azon szempontok alapján kezdte, illetve kezdték el és úgy tesztelni a krémben, amiről tudták, hogy a pempő biológiailag aktív hatásának rovására nem menne. Az elsőként elkészült szépítőszerek használói annyira jó visszajelzéseket adtak, hogy megindult a fejlesztés. A Royal Cream sokaknak javított a bőrén, tüntetett el sérüléseket és keltette új életre azt. Így létrehozták a Body Honey manufaktúrát, ahol minden kézzel és szeretettel készült. A "tesztalanyok" a sajátó bőrükön tapasztalták, hogy a méhpempő megakadályozza kisimítja a ráncokat, a gyulladt pattanásokat eltünteti, zsíros bőr esetén pedig normalizálja a faggyúmirigyek termelését. Sokan számoltak be arról, hogy az arcuk, üde, puha és rugalmas lett, ráadásul visszanyerte a fényét is. 

 

bh_lev.jpg

 

Na, térjünk is gyorsan a lényegre, ami fontos nektek! A Body Honey termékei között most arckrémeket és szappanokat találtok. Amit tudnotok kell róluk, az az, hogy nagyon gyors megoldást jelentenek a bőrön lévő problémákra, ráadásul nem egy bőrtípusra találsz a választékukban terméket. Mi most a levendulás krémet vetettük be. Egész egyszerűen már a kibontáskor érezni lehetett, hogy bizony, itt száz százalékos levendula olajjal dolgoztak és csak természetes anyag található benne. Érett és érzékeny bőrre ajánlják ezt, nekünk az előbbi van. Estére a szem alá tettük fel, és nem bántuk meg. Feltöltötte konkrétan egy éjszaka alatt! A teafás lesz a következő, amit teszt alá veszünk, mert tapasztaltunk némi gyulladást egy helyen az orcánkon. A szappant most bontogatjuk, körömvirágos mézes-kecsketejes. Egyébként a szappankák csomagolása egész egyszerűen gyönyörű, küldenénk innen a gratulációnkat a tervezőnek.

Sommáznánk akkor a végére. Imádjuk, hogy egy magyar termékcsaládot üdvözölhetünk itthon, amely természetes anyagokat tartalmaz, jótékony méhecskék a bedolgozói és prémium kategóriás. És már csak hab a tortán, hogy igen hatásos, méhszárnyhosszal megelőzi az eddigi vetélytársait! Hello, Body Honey, mi nagy fogyasztók leszünk, az biztos! 

 

bh_dobozok.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr566994305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása