Nesze!szer

Kozmetikumot ajándékba? Igen!

2014. december 19.

 

karacsonyi_kozmetikumos.jpg 

 

Az ünnep közeledtével már megszoktuk, barátaink, ismerőseink egyfolytában arról kérdezgetnek bennünket (mivel már több mint négy éve megy a Nesze!), kinek mit is válasszanak, ha szépségápolási terméket adnának karácsonyra. Így úgy gondoltuk, idén egy postba rendezünk néhány számunkra igen jónak bizonyult terméket, hogy ne a dobozos dove ajándékcsomagot tegyétek a fa alá. (Bocsi, nekünk az olyan közhely). Tehát, ha tényleg szívből szeretnél ajándékozni, itt a paletta, bár halkan megjegyezzük, az Old Spice a nagypapának mindig nyerő! 

A barátnőd kész lesz tőle

 

unnepi_gyomberes_szappantorta_1.jpgA szappan egy olyan dolog, ami minden kézmosáskor emlékezteti az embert arra, aki megajándékozta. Mivel mi imádjuk a játékos, ám kézzel készült variációkat, a Bomb mindig betalál valamivel nálunk. Leptük már meg a testvérünket tőlük, barátunkat, barátnőnket, sőt, a család gyerkőceit is. Ez a szeletke az Ünnepi gyömbéres Szappantorta nevet viseli és a karácsonyi outfiten kívül még illatban is hozza az ünnepet. ITT rendelheted, ha nem érsz oda a Mammutba, vagy valamelyik Müllerbe. Ráadásul olcsó is...

 

Legjobb, ami egy pasival történhet

 

Az Adrienne Feller kozmetikumok néhány hete új vonallal bővültek. A márkát egyébként azért szeretjük, mert csodás alapanyagokkal dolgoznak, szív és lélek van benne és nemcsak külsőleg hatnak, sőt... A Pour Homme család férfiaknak szól és azt szeretnénk mondani: végre. Végre, mert eddig nem igazán találtunk olyan kozmetikumokat, amelyek férfiak arcbőrére lettek hangszerelve, de nem vegyi laboratóriumok mélyén készült kemikáliák, hanem természetes hatóanyagok. Magyar termálvíz, villányi kékszőlő (ne csak üvegben ugye!), tölgy rügykivonat, tömjén, szantál, argánfa, rozmaring. Van arcolaj, borotvagél, szemránckrém (ezt nagyon javalljuk!), hidratáló fluid és krém, sőt, maszk is a választékban. Ha ezek közül rendelsz karácsonyra, nem fogod megbánni. Mi tényleg úgy érezzük, mióta ismerjük ezeket a termékeket, hogy valami nagyon nagy dolog született, csodálatos kivitelben! (Imádjuk ezeket a fekete tégelyeket nézni a pasink piperéjén, de az ő bőre is sokat javult!) ITT rendelhetsz

 

Az unokahugi már eléggé kamaszoskodik

 

catrice_smokey.png

 

Őrjítő dolog, amikor egy rokonka már tini, de még nem felnőtt. Bontogatja a szárnyait, te babát rég nem vehetsz, már minden ciki, viszont alapozza magát és vasalja a haját. Ilyenkor egy nem túl drága, viszont elég normális minőségű smokey pelettával nem lőhetsz mellé. A Catrice jó választás, tizenakárhány esztendős lánykák igen tudnak örülni neki, ráadásul még némi használati utasítást is kapnak hozzá. ITT nézhetsz utána a tutiságnak.

 

Baba a háznál

naobay_babaolaj.jpg

Amikor nálunk hirtelen megnőtt a családtagok száma, mondjuk úgy kilenc hónapnyi várakozás után, belevetettük magunkat a bébi kozmetikumok tanulmányozásába. Igen sok márkát találtunk, akik konkrétan meglehetősen káros anyagokat tesznek bele a kicsiknek szánt termékeikbe. Itthon mi nem is használunk mást, csak olyat, ami natúr kozmetikum. A Naobay egy spanyol família és döbbenetesen jó kívül és belül is. Szeretjük, hogy luxus már a kinézete is és popsikrémtől az olajig, a piciknek való arckémig minden van a választékukban. Organikus, helyenként körömvirágos, kamillás, nagyon jól és praktikusan bevethetőek. Mi a Brendonban szoktuk beszerezni őket, de ITT rendelhetsz a weboldalról. 

Egy előkelő idegennek

 

standardcandles.jpg

 

Vannak azért famíliák, ahol van puccos ember bőven. Azok, akik nem ismerik az úri murit, viszont ajándékoznak, néha nehéz dologba vágják a fejszéjüket. Nekik üzennénk, hogy a Neroliban kaphatóak isteni Diptyque gyertyák. Akinek jobban megy a sora és nem az olajszőkítő soron kapaszkodott fel, az nagyon fog örülni bármelyik darabnak onnan. Van most karácsonyi limitált illat, úti pakk is és sok más. Az ár se horror, szóval, irány a belváros, vagy nézd meg a weboldalt ITT és még rendelhetsz is

 

Már majdnem pasi ez a srác

clinique_happy.JPG

 

Nálunk van a baráti körben fiú, aki már a majdnem férfi kategória. Illatokban gondolkodunk mindig. Túl intenzív nem lehet, de azért legyen jó és hatásos. A Clinique Happy számunkra mindig okos döntésnek bizonyul. Ne nagyot vegyél belőle, mert mindenki simán megunja az illatokat. A Douglas webshopban most szuper az ára, nézd meg ITT

 

És akkor Anyu meghatódott

the_body_shop_kivansagok.jpg

 

 Egy anyának mindig a szeretet esik legjobban. Még karácsonykor is. Így ne tegyünk szemránckrémet a fa alá, inkább mutassuk ki, milyen fontos nekünk. A The Body Shop kínálatában idén nagy kedvencünk a Kívánságok Könyve. Deres áfonya testvaj, tusfürdő, ajakápoló és egy szív alakú szappanka található benne. Finom illat és megható tálalás. ITT rendelheted, ha nem akarsz az Árkádban, Alleeban vagy Mammutban nyomorogni. 

 

Jaj, de nagyon odafigyelsz valakire

 

mannaarganszepsegolaj_hun_04_1_.jpg

Olaj mániánkról mindenki tud, sőt, ezt most a kozmetikai iparban a trend. A Mannának van egy szépségolaj családja, ami brutális. Add annak, nagyon sokat dolgozik, kimerült, a szeme alatt is csodát tesz, az arcán is és szükség esetén a haját sem hanyagolja el. Nagyon jó barátnőnek például csodás meglepi lehet, de keresztanyunak is és olyan kolléganőnek, akit tényleg kedvelsz. Nekünk az argános jött be legjobban, a szarkalábas részt is feltöltötte. ITT rendelhetsz még gyorsan. 

 

 A testvéred beájul... már, ha lány az illető

 

chanel_notes_de_printemps_collection_for_spring_2014_4_.jpg

 

A világ legstílusosabb ajándéka egy nő számára egy Chanel rúzs. Amennyiben ezt a postot férfiak is olvassák, kérjük, még egyszer tudatosítsák magukban ezt a mondatot. Egész egyszerűen a csúcsok csúcsa kapni egy ilyen gyönyörűséget. A megajándékozott dédelgetni fogja, mint az első szerelme fényképét tizenhárom esztendősen. A Douglasban bátran válassz egy megfelelő árnyalatot. Ha bizonytalan vagy, egy nem túl erős pinkkel nem tévedhetsz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr566997849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása