Nesze!szer

Ezt ajánlom a fa alá! - Coty

2014. december 19.

 

 

etter_viki.jpg

 

Etter Viktória, a Coty pr-ese igen sok márkát ismer saját választékukból. A Calvin Kleintől az OPI-ig, parfümtől körömlakkik minden van nálunk, az ő kedvence idén a Sally Hansen egy újdonsága:lett: 

 

"Termék, amit imádok és mióta megvan, nem tudok lejönni róla, az a Sally Hansen Gel manikür szett, egy otthonra tervezett gél manikür elkészítésére alkalmas összeállítás. Nekem nagyon vacak körmeim vannak, a legszuperebb lakkok is lepattogzanak pár nap után, hiába csinálok mindent előírás-szerűen (alapozó, 2 réteg színes lakk, fedőlakk).

A harctéri körömlakkozást pedig ki nem állhatom. Időm nincs elmenni maniküröshöz, általában tovább dolgozom, mint ahogy ők fogadnak, szóval nyűgös dolog a körmözés. Azt viszont szeretem, amikor szépen festettek a körmeim. Ráadásul türelmetlen is vagyok, mire végigcsinálom a szokásos rituálét.....nem, nem is tudom kivárni, amíg minden szépen megszárad, általában még előtte belenyúlok valamibe és oda a tökéletes lakkozás.

A Sally szettel minden másképpen van. Időben ott vagyok kb, mint a sima lakkozással, 20 perc alatt megvagyok, de ami a lényeg, a körmeim 10 napra garantáltan tökéletesek! És fényesek! És csak gyönyörködöm bennük. :) Írás szerint 2 hetet garantál a lakkozás, de nekem 10 nap a tuti, bár, mint említettem, ritka vacak körmeim vannak.

 A szett nem olcsó, 35 999.-Ft. Viszont led lámpa van benne, ami gyakorlatilag korlátlan ideig használható, az alapfelszerelés min. 10 alkalomra elég és utána darabonként is megvásárolhatom a kellékeket.

Egyszerűen függő lettem. Bár nem olcsó, de érdemes beruházni annak, akinek nincs ideje rendszeresen maniküröshöz járni, türelmetlen és ügyetlen, mint én. Ráadásul még igényei is vannak a körmeivel kapcsolatosan. Jön a karácsony, ilyenkor kicsit többet is megengednek maguknak a nők (nagyon helyesen), így remélem, sokan felfedezik maguknak ezt a szettet, minőséget, színeket."

 

sally_hansen_gel_polish.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr606991305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása