Nesze!szer

Pinterest Christmas

2014. december 14.

 

 

Nem is olyan régen többször hoztuk fel Nektek témaként a szociális média személyes kapcsolatainkra való hatását. Az említett cikkek az Instagram, Facebook, és hasonló tárgykörű oldalak köré épültek. Éppen ezért, most úgy gondoltuk, hogy itt az ideje szétnézni a fentebb említett oldalak háza táján, mégis milyen ötleteket kínálnak karácsonyi dekorálás okán kreativitásukat kiélni vágyó követőiknek.

Ha már jól bebugyoláltad a szíved, lelked szeretettel, (hivatkozunk itt a Karácsony szívből című írásunkra), akkor most következhet a lakásod, és annak minden pontja. Nálunk idén a minimalizmus, a letisztultság a nyerő díszítés terén. Semmi bonyolultság, majd meglátod. A dekoráláshoz szükséges hozzávalókat akár a közeli erdőből, vagy a kertedből is beszerezheted. (De a szomszéd kertje mindig zöldebb...D)

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a kevesebb néha (igazából mindig) több, és hogy minden a részleteken, a tudatosságon múlik. Nincs szükség szalag esőre, csilli-villi dísz áradatra. Legyen egyszerűen meghitt minden. A kiválasztott dekor legyen harmóniában a személyiségeddel, ne ess át a ló túloldalára. A karácsony egyébként is a szeretet, a lélek tisztaságát hivatott közvetíteni. Saját képességünk fényében igyekeztünk olyan ötleteket választani, amelyek nem igényelnek különösebb szakmai tudást barkácsolásból, egyszerűen elkészíthetőek. Ugye, hogy nincs is jobb ilyenkor, hideg, téli estéken, mint a családdal összeülni, és alkotni valami szépet?

Jöjjön hát az All I want is Christmas is You, egy kis forralt bor, és mazsolázzatok kedvetekre az igenbőre sikeredett választékban. Reméljük, viszont láthatjuk majd az elkészült műveket képek formájában!

Jó barkácsolást kíván:

Nesze!Bogi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr256974515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása