Nesze!szer

Kalandozz velünk Lakatos Márk világába!

2014. december 04.

 

 

stíluskalendárium.jpg

 

Rendhagyó könyvbemutatón jártunk a minap, de talán nem is a könyvbemutató a megfelelő szó. Inkább egy könyvbemutatóval egybekötött interaktív élményprogramnak mondanánk.Lakatos Márk immáron zsinórban harmadik könyve a Stíluskalendárium, amely egyszerre praktikus öröknaptár és nagyszerű tippek egyvelege. A kiadvány a régi kalendáriumok hangulatát idézi fel bennünk, emellett pedig a mindennapok során jól alkalmazható tippekkel lát el bennünket a szépségápolás, az öltözködés, a rendszerezés, az egészséges életmód, dekorálás ésa főzés szerteágazó területein, receptekkel, horoszkóppal, idézetekkel, valamint számos hasznos tudnivalóval.

Na és mitől lesz egy könyvbemutató interaktív?

Kezdjük ott, hogy belépéskor kaptunk egy útlevelet, amelyben sorszámmal ellátva, négy állomás szerepelt, amikre pecsétet kellett gyűjtenünk. Az állomások a könyv tematikájához hasonlóan voltak felépítve, a következőképpen:

1. állomás: Szép vagy édesem! ­

Fodrászokhoz, sminkesekhez, stílustanácsadókhoz fordulhattunk ügyes bajos dolgainkkal, akik persze készségesen válaszoltak minden kérdésünkre. Megtudtuk például, hogy ha tökéletes tusvonalat szeretnénk húzni, akkor bizony nincs mese, meg kell tanulnunk használni a folyékony változatát is, nem elég a szemceruza. Hát jó. Ja és a pecsétünket is megkaptuk.

2. állomás:Csillagtükör

­ Mi csak személyiségelemző saroknak hívtuk ezt a helyet, egy egyszerű udvaros házikót ábrázoló rajzból ugyanis kaptunk egy komplett jellemzést arról, milyenek is vagyunk, illetve melyek azok a problémák, amelyek még életünk során megoldásra várnak. Hála istennek a rajztehetségünkről nem esett szó.

3. állomás: Márk tippjei ­

A kedvenc sarkunk volt ez a megálló – na jó a második kedvencünk – ahol nagyon ötletes, csináld magad karácsonyi ajándékokat készíthettünk, mint például gyertyatartó, vagy képeslap.

4. Tündér a konyhában ­

Ahol enni is lehet, azt garantáltan szeretjük. Ínycsiklandó banános kenyeret, és narancsos forrócsokit is kóstoltunk, amit egyszer biztosan mi is kipróbálunk majd a saját portánkon.

Miután sikeresen begyűjtöttük jól megérdemelt pecsétjeinket, felsétálhattunk a színpadra és néhány perc erejéig beszélgethettünk Márkkal a könyvről és arról, mi inspirálta őt megírása során.

"Ez immáron a Stílusterápia és a Te meg Én után a harmadik könyvem, melynek azzal a szándékkal írtam minden sorát, hogy nektek, a nagybetűs Nőknek segítsem stílusossá, könnyeddé, játékossá, szerethetővé tenni a mindennapokat. Mert a stílust nemcsak az öltözékben, a divatban, a hajviseletben, vagyis a külső megjelenésünkben, hanem minden apró tettünkben, hétköznapi vagy éppen ünnepi pillanatunkban meg kell, és meg lehet teremteni. És higgyétek el, ezek azok a harmatcseppek, amelyek valóban szebbé teszik a pillanatainkat. Legyen szó utazásról, főzésről, kisállatgondozásról, házimunkáról vagy éppen ajándékvásárlásról, a Nők hatalmas Siva istennői ezervilágában most továbbkalauzollak benneteket azokhoz az apró, egyszerű és megfogadható trükkökhöz és technikákhoz, amelyeket ha kipróbáltok, garantálom, hogy mosolygósabb napjaitok lesznek. Mindemellett pedig igyekeztem nagymamáink legszebb almanach­ és kalendáriumhagyományát is feltámasztani, ezzel is adózva egy letűnt kor csodálatos és stílusos asszonyainak, akik a hétköznapok szépségeit és báját apró tetteikkel elő tudták csalogatni. Fogadjátok szeretettel tőlem a Stíluskalendáriumot, amit akár mindennap a táskátokban hordhattok, mert a tippek és tanácsok mellett sok helyet hagytunk arra is, hogy a saját gondolataitokat leírjátok, fontos teendőiteket lejegyezzétek, vagy akár a kipróbált tippeket véleményezzétek."

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr306942617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása