Nesze!szer

Cuki és hasznos ajándék a gyereknek 1.

2014. december 03.

 

imed-parna_minta (1).jpg

 

 

A csoki jó, persze. Viszont van, ami sokkal, de sokkal hasznosabb, főleg, ebben a megfázós-köhögős randa időben, amikor a csemete az oviból nemcsak a szép rajzait hozza haza. (Időnként ugye egy-egy fertőzést is esetleg.) Mi tavaly fedeztük fel ezt az aromaterápiás sópárnát, ami azóta segíti a család gyermekeit. Kevesebb légúti bajjal küzdenek ugyanis azóta, csoda ez a magyar fejlesztés. Íme, némi hivatalos leírás róla egy gyerekgyógyásztól: 

"Az Imed aromaterápiás sópárna az elmúlt egy évben egyre több kisbaba, nagyobbacska gyerek és felnőtt társául szegődött  az őszi és téli hurutos betegségek időszakában és a tavaszi-nyári allergiaszezonban is. A párnában található természetes wieliczkai só nyákoldó hatását jól kiegészítette a Kék Pillangó illóolaj levegőfertőtlenítő (térfertőtlenítő), légzéskönnyítő, hurutoldó és gyulladáscsökkentő tulajdonsága. Enyhült az orrdugulás, szabaddá váltak a légutak, a felgyűlt váladékot könnyebben és gyorsabban tudták felköhögni a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Így jó eséllyel elkerülhetővé vált a szövődmények - az arcüreggyulladás, az elhúzódó nátha és köhögés - kialakulása.  Meleg sópárnaként használva az illóolajok is intenzívebben párologtathatók, hatásuk fokozódik.
Hűtött sópárnaként főként felnőtteknél aratott sikert a sérülések utáni izom-és ízűleti fájdalmak mérséklésében.
A gyerekek szívesen gyömöszölgetik a kedves mesefigurákkal díszített párnát, volt aki apró kincseit rejtette éjszakára a huzatra varrt zsebecskébe, miközben számtalan gyógyító, vigasztaló, felnőtt-és gyerekmese született napról-napra.". Nekünk tényleg nagyon-nagyon bevált, imádja a két gyerkőc a szép rajzokat is a párna felszínén. Nagymamák, Anyukák, Keresztmamák, javasoljuk, hogy tegyétek ezt a csizmába, vagy fa alá, ne a gyógyszereket adjátok a kicsiknek baj esetén. ITT vásárolhatjátok meg! (a megrendelésnél, ha a neszeszer szót írjátok be a közlemény részhez, ajándékba kaptok egy üveg mézet is!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr526951221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása