Nesze!szer

Zebegény: gasztrokurzus gyönyörű helyen!

2014. december 01.

 

Tudjuk, hogy ti is imádtok kirándulni, így úgy tűnik, rábukkantunk egy újabb gyöngyszemre kis országunkban, amely méltó a figyelemre. Még nem látogattuk el oda, viszont tervezzük, mert nincs messze és igen tetszetős. A Natura Hill vendégház az új kiszemeltünk, amely nemrég nyílt meg Zebegény szívében. Ráadásul elég jó kis gasztrokurzusokat indítanak ebben a hónapban. Megtanulhatsz sütőtöklekvárt készíteni, csillagánizsos céklakompótot alkotni, csipkebogyó bólét rittyenteni, ráadásul ellesheted a tuti habcsók titkát is. (Ebből még nekünk is fel kell ám zárkóznunk!) A kurzusokat Hodik Adrienn és a séf, Gál Attila vezeti, akinek nevéhez fűződik már egy Michelin kalauz által is ajánlott étterem, szóval, lesznek ám tuti fortélyok, amiket érdemes ellesni. Csodának tűnik a hely, mert a vendégház szobáiből a Dunakanyarra látsz, a szabadtéri, fűthető dézsából szemlélheted a Börzsöny panorámáját. 8 eltérő hangulatú vendégszoba vár,  ha van kedved a főzőkurzus után az éjszakát is a varázslatos helyen tölteni. A facebook oldaluk ITT, szerintünk karácsonyi ajándéknak is kiváló egy gasztrokurzusra befizetés... például. 

Emitt pedig a programok: 

December 5. – sütőtöklekvár készítés

December 6. - céklakompót készítés csillagánizzsal

December 12. – csipkebogyó bólé készítése, előtte csipkebogyó gyűjtése az erdőben , (ilyen egy valóban 100 %-os gasztroajándék)

December 18. – habcsók készítés – saját készítésű, ehető díszek készítése a karácsonyfára (nyammmi!)

 

A programok délután 2 és 5 óra között kerülnek megrendezésre.

A gasztrokurzusokra jelentkezni az adrienn@naturahill.hu e-mail címen lehet, a kurzusok ára: 3.000 Ft / alkalom

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr556948529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása