Nesze!szer

A kávé missziója

2014. november 24.

 

 

k5.jpg

 

 

k2.jpg

 

Kávé nélkül nincs ébredés. Hiányában feláldoznánk magunkat a hétfő oltárán, vagy elsüllyednénk a péntek Titanicján. Mentőöv a reggelekben, társ a hétköznapokban, átkísér bennünket egyik napszakból a másikba, jelentősége taglalhatatlan. Nem tudunk szó nélkül elmenni amellett az ízélmény mellett, amit nyújt, sokszor a lelkünket is eladnánk egy isteni karamellás cappucinóért, vagy a jó öreg kotyogós kávéért, ami klasszikus lévén sosem fog kimenni a divatból. Már- már mániákus megszállottság övezi rajongásunkat a kávézók látogatását illetően, legyen szó Costáról, Starbucksról vagy Caffe Nero-rol. Becsüljük a kreativitás minden formáját, különösképp, ha az a fent említett nedűvel hozható összefüggésbe.

A legújabb kávés újdonság a Starbucks-szal, illetve egy Josh Hara nevű lelki társunkkal kapcsolatos. Josh rendszeres kávéfogyasztó, a már fentebb említett kávézó törzsvásárlói közé tartozik. Kreatív igazgatóként a legkézenfekvőbb megoldással szerette volna feldobni az egyébként nem sok fantáziát magukba foglaló papírpoharakat. Hogyan máshogy, mint azokat illusztrálva, az emberek kávéfüggőségére irányuló, vicces és egyébként nagyon is jellemző karikatúrákkal, párbeszédekkel. Az új hobbi, melyet #100CoffeeCups névre keresztelt, eddig 78 illusztrált darabot számlál, tervei szerint idén elkészül a századik is.Josh így nyilatkozott: „Kissrác korom óta rajzolok, és mindig is ebből szerettem volna megélni. A karrierem érdekében azonban praktikusabb döntéseket kellett hoznom. Ennek ellenére sosem hagytam abba, sőt, hála a napi Starbucks kávé bevitelemnek, nem is fogom.” Egytől egyig zseniálisak, erre bizony emeljük poharunkat!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr166922913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása