Nesze!szer

A csodás Hedonist új családtagjai

2014. november 24.

 

viktoria-minya-perfumer.jpg

 

 

 

 

A lányt, akire nagyon büszkék lehetünk, Minya Viktóriának hívják. 2011-ben alapította parfümházát és nagyon nagy sikert futott be a női orrunk a világban, hogy ezzel a szép képpel éljünk. Grasse-ban tanult ő is,  munkáihoz a legjobb minőségű alapanyagokat használja, a Hedonist pedig a legszebb niche parfümök sorában már ott van mindenhol a parfümériák polcain, New Yorktól Párizsig. Ha valamit elmondhatunk az illatról, az az, hogy gondtalanságot és élvezetet tükröz a hihetetlen nőiesség mellett. Jázmin és narancsvirág táncolt benne, rummal, dohánnyal, vaníliával és vetiverrel többek között. Nőies, nőies és nőies. Ám most új családtagokat kapott a Hedonist. Egy íriszes és egy rózsás húga is. 

A Hedonist Rose összetevői: citrom, szegfűszeg, őszibarack, rózsa, ámbra, pézsma, vanília, és egy pohár hideg fehérbor.  A Hedonist Iris összetevői: bergamot, rózsabors , feketeribizli, írisz, cédrusfa, kakaóbab, labdanum, pézsma. Csodálatosak, ahogy a Kiss Miklóssal megálmodott design is és a gyönyörű kristályok a faragott üvegekben. Sok sikert Viktóriának hozzá, zseniális illatok ezek is! 

(Viktória weboldala ITT, Magyarországon pedig a Neroliban találkozhatsz az illatokkal)

 

vitktoria-minya-hedonist-hedonist-rose-and-iris.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr436924413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása