Nesze!szer

Gránátalma = vitaminbomba

2014. november 20.

 

 

granatalma.jpg

 

Csoda, tudjuk mondani a gránátalmára. Igaz, mindig úgy néz ki a lakás, amikor fogyasztjuk, mintha Dexter beszabadult volna a konyhába. Na, de jöjjön valami komolyabb!

A gránátalma nemcsak magas C-vitamin tartalma és antioxidáns hatása miatt szuper növény, de  kutatások szerint rendszeres fogyasztásával a vér káros koleszterin-tartalma is csökkenthető. Kivonatát a magas vérnyomás ellen is használják, és bár orvosi adatok nem bizonyítják, a rák egyik ellenszereként is emlegetik a természetgyógyászok. Egyes kutatások szerint napi egy pohár tiszta gránátalmalével egy év alatt az érelmeszesedés teljesen eltüntethető, ugyanakkor a lé fogyasztásával a szedett vérhigítók és vérnyomáscsökkentők mennyiségét is csökkentheted. Már, ha van türelmed kitermelni otthon. Antioxidáns hatása miatt a kozmetikai ipar is kedveli: a magból kinyert olajat évszázadok óta használják a bőr elfáradásának, öregedésének késleltetésére. A fentiek mellett gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló hatása is van, így a gyulladt, pattanásos bőr kezelésére is nagyon jó ellenszer a gránátalma-olaj tartalmú arckrém. A növény kérgének kivonatát galandféreg-mentesítésre is használják, így ha van kutyád, amely ezzel küzd, érdemes utána olvasni a kivonat előállításának, mert kevésbé terheled meg a szervezetét ezzel a természetes módszerrel. Szóval, annyi jó van benne, mint a karácsonyban kb. Mi esszük, isszuk és kenjük. 

Az Aromaxnál ugyanis van egy biotermesztésből származó gránátalma magjából készült arcolaj. Szuper anti-aging termék. Antioxidánsokban, fitoösztrogénekben és konjugált zsírsavakban gazdag. Lassítja az öregedési folyamatokat, csökkenti a bőrön keresztüli vízvesztést. Száraz vagy érzékeny bőrre javalljuk nagyon. Mi esténként a megtisztított, picit vizes orcára kenjük rá, így éjszaka még jobban beépül. Nagyon szép bőrt eredményez már néhány nap után látni lehet!

Aromax gránátalma olaj 1 990 Ft

 

aromax-granatalma-olaj.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr676917809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása