Nesze!szer

Milyen lesz 2015? Izing Klára: Asztrológiai előrejelzés

2014. november 17.

 

Izing asztro könyv.jpg

 

Kérdés, jó ötlet-e, vagy csak nyomasztja vele az ember magát, ha elolvassa a jövő évi asztrológiai előrejelzést a saját jegyére vonatkozólag? Persze, ezt a kérdést nem fogjuk tudni megválaszolni senki helyett, az biztos, mi már átfésültük a saját jegyünkre való leírást Izing Klára könyvéből. Igyekszünk is felkészülni arra, hogy 2015-ben mozgalmas évünk lesz, főleg, a házunk táján....D

Te szoktál horoszkópokat olvasni? Megvetted az előző évi könyvet? A Jupiter éve jön, így szerencsés, ha tárt karokkal várod. Ez utóbbi ugyanis a nagy szerencse bolygója. Praktikus azt is tudnod, a párod milyen év elé néz, melyik hónap az, ahol esetleg kicsit jobban kell segítened neki. Ám, ha nincs pártner a háznál, biztosabban ismerkedhetsz bizonyos hónapokban. Érthető megfogalmazás, szép kivitel, és nem sufni tuning asztrológia. Ajánljuk, akár ajándékba is! 

Izing Klára: Asztrológiai előrejelzés 2015 - 950 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr956910073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása