Nesze!szer

A világ legdrágább esküvői ruhái egy helyen

2014. november 16.

 

 

 

 

Kislányként mindannyian a nagy nap eljöveteléről álmodozunk. Arról, hogyha betoppan a herceg, csókot lehel az arcunkra, majd megkéri a kezünket, hogy tökéletes legyen minden. Legfőképpen azonban a ruha. Mert hát nem állhatunk csak úgy akármiben az oltár elé, életünk szerelmével az oldalán.

Kezdetben még anya függönyén kívül nem sok minden állt rendelkezésre, ma már azonban felnőtt fejjel pontosan tudjuk, ha nem jól választjuk meg az öltözékünket azon a bizonyos napon - mert hát mikor csillogtassa meg az ember a szép érzékét-, ha nem az esküvő napján, az bizony nem túl jó ómen. 

 

Platinum-Wedding-Dresses-by-Priscilla-5.jpg

peacock-wedding-dress-1024x768.jpg

 

Legyen ugyebár igényes, letisztult vonalakkal rendelkező, de mégis formabontó és nőies, egyszerre klasszikus és modern, meg egy kis csipke beütés sem árt. Legendás asszonyok, mesés ruhákban láthatók az alábbi képeken, melyekkel örökre beírták magukat az esküvői ruha történekembe. Mert ilyen is van ám. Náluk kicsit máshogyan áll a büdzsé, sokkal mélyebben a zsebükbe nyúlhatnak, hogy megszerezzék a tökéletes ruhát. Méghozzá nem is akárkiktől, divatházak, híres tervezők ruha költeményeiben járultak az oltár elé a jeles napon. Van itt választék, a 9,999 karátos ruhától kezdve a páva tollason át, a selyem, a platina, a habos babos ruhakölteményekig minden a terítékre került a top áras esküvői ruhák listáján.

Victoria Beckham, Kate Middleton, Catherine Zeta Jones, Diana hercegnő és Grace Kelly, csak hogy néhány nevet említsünk, írta fel magát a világ legdrágább esküvői ruháinak tulajdonosai listájára. Ezek a ruhák 10 millió dollárról indulnak és 35-nél állnak meg. A neves Spice Girls énekes indul a start vonalról, ugyanis Victoria ruhája „csak” 10 millió dollárt ér, Kate Middleton is igyekezett visszafogni magát, ruhája 12 millió dollárt kóstál és egy Alexander McQueen darab, míg Michael Douglas neje már a borsosabb kategóriába nyúlt bele, 23 millió dolláros szépségében mosolygott újdonsült férje oldalán. Diana hercegnő időtálló klasszikusa 29 millió dollárért, míg Grace Kelly selyem „boldogan élünk, amíg meg nem” ruhakölteménye 35 millió dollárért aranyozta be viselője nagy napját. Azért olykor cserélnénk velük, ugye?

Nesze!Bogi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr96892631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása