Nesze!szer

EMA karmok

2014. november 14.

 

 

 

Körmök a vörös szőnyegen
Néhány napja rendezték meg a European Music Awards zenei díjátadót. Szokásunkhoz híven ránéztünk a sztárok kezére.

Kiesza nagyon színes ruháját nehezen lehetne nem észre venni, a körmére is érdemes egy pillantást vetni. A szettjéhez tökéletesen passzoló piros színt választott körmeire és egy kis extraként az egyik kezén a mutató , a másikon a gyűrűs ujjára feketét. Utóbbi a színpadi ruhájával megegyező színű, ötletes választás. Ti is feldobhatjátok így körmeiteket!

Charlie XCX a rúzsával megegyező árnyalatot. választott. Ez mindig jó döntés, egyszerű öltözékünket is megspékelhetjük így.

Emeli Sandé választása nem új keletű hazánkban, azonban talán most kezd ismerté, kedvelté válni a körömágyi rész (holdacska) más színűre festése. Emeli az öltözékével megegyezőt(fehér,bordó) színt választott. Egyszerű, ötletes és izléses összeállítás.

Alessandra Amoroso nem tudjuk terep mintásnak szánta-e ruháját vagy sem, mindenesetre az arany foltos cuccban elrejtőzhetne az avarban :)
Körmei a ruhájához passzoló enyhén fémes fényű, a képekből sajnos nehezen behatárolható barnás zöldes árnyalat, ami illik a szettjéhez. Ha tanácsot kért volna Charlie XCX stylistjától és a pink rúzsához, pink körmöket választ avagy a rúzst cseréli barnásra. Így nem lenne rajta ennyi szín és még ütősebb lehetett volna a szettje.

Vicky Pattison sötét sellő ruháját egy apró piros virág díszítette ami egyenesen kiemelte piros körmeit.
Ha nincs ötletetek hogy dobjátok fel ízlésesen az öltözéketek egy alkalomra, nézzetek csak rá Vickyre :)

(Brigitől ITT, a szalonjában kérhettek még tanácsokat a szép körmökről és festethettek gyönyörűeket!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr706889839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása