Nesze!szer

Ez legyen a táskádban - hogy ne érjen váratlan helyzet!

2014. november 11.

 

váratlan helyzet2.jpg

 

 

Az ember lányával sok dolog történhet útközben. És nem mindig csak az, hogy találkozik egy jóképű idegennel...Nem árt, ha alapjáraton felkészülsz néhány dologra és viszel a táskádban ezt-azt. Mi jól leírjuk nektek, mi az, ami nálunk úgy általában lapul a tatyóban.

- Kézfertőtlenítő. Ez az, ami alapdarab és mindig, mindenhová visszük. Ugye, tudod, hogy például a plázákban a mosdók kilincse a legdurvábban, ami a bacikat illeti. És a budapesti bkv is igen gyakran megköveteli a kézfertőtlenítő használatát... ja, meg a galambok. Na, az tényleg váratlan helyzet, ha hirtelen eltalál a szerencsecsomag.... ugye

- Színtelen körömlakk. Harisnyás időszakban járunk, hogy stílusosak legyünk. A szemek pedig időnként futásnak erednek. Főleg, ha hosszabb körmöt viselsz, nem árt a lakk. A lakkal tutira megállítod a futást, egészen addig, míg a következő boltig nem érsz el.

- Radír. Igen, radír. Nem azt akarjuk mondani, hogy törölj ki minden emléket, hanem kiváló szolgálatot tesz, ha például kipattan a fülbevalód hátsó fele, akkor egy radírral megmentheted a helyzetet.

- Egészségügyi betét. Ugye, ezt nem kell magyaráznunk???

- Mobiltöltő. Ez az, ami velünk mindig, mindenhová jön.... mert egy aksival sem találkoztunk még, ami kibírt volna egy napig, ha használtuk is a telefont. 

- Müzli szelet. Hányszor, de hányszor ültünk már különböző várókban, amikor tíz-húsz perc helyett két óra után végeztünk. Na, ilyenkor jól jön egy cerbona. Vagy csoki...nyammi

- Púder. Egy jó kompakt minden nehézségen átsegíti az embert. Ha elmászott a rúzs, ha kijött egy pati, vagy csak valamire hivatkozni kell, hogy az unalmas randiról néhány percre lelécelhessünk. 

- Színes sál. Van az úgy, hogy az ember reggel elindul, aztán este valami puccos rendezvényen találja magát. Na de mi van, ha ez váratlanul történik? Elő a szép, színes sállal, ami minden szettet feldob. És már mehet is a pezsgőzés! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr26884267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása