Nesze!szer

Steiner Kristóf heti útjelzője

2014. november 09.

 

 

change kristóf.jpg

 

Változz, hogy változtass

Észrevetted, hogy amikor előkerül a „mi a horoszkópod?” kérdés,  sokan szinte felszisszennek, ha a válasz „Skorpió”? Tény: a jegy szülöttei nem tartoznak a szimpla eset kategóriába – ugyanakkor nem is akarnak, - gyerekkorukban egyik kedvenc mondatuk a klasszikus: „azt csinálok, amit akarok”. A Skorpióról az hírlik, hogy bosszúálló, féltékeny, és gyakran félelmetes a környezete számára, sőt, időnként mintha saját magát is megrémítené. Ám mint mindannyiunkban, bennük is megvan az esély, hogy a legkreatívabb, legvonzóbb és a legéleslátóbb emberekké válhatnak ezen a földön. Ezen a héten Karen Berg, a Kabbala Központnspirituális igazgatója hasznos tippeket adott, hogyan fordíthatjuk hasznunkra a hónap energiáját – skorpiók, és más zodiákus szülöttei egyaránt.

„Azoknak akiknek van egy Skorpió az életükben, adnom kell egy tanácsot: ha szeretnél elmondani neki valamit, azt a lehető legegyesebb beszéddel tedd meg, ne köntörfalazz, ne járd körbe a témát. A Skorpiók utálják a színlelést, mélyen vágynak az igazságra, az abszolút lényegre. Nincsen se idejük, se türelmük a lényegtelenségre.” – tanácsolja Karen, aki szerint mindannyiunkat, ez a "lényegre törő" energia vihet előre ebben a hónapban. “A Skorpió hava, egy jó hónap az üzletre, valamint arra, hogy átlássuk a jelenlegi kapcsolataink lényegét: valódi, és tartós viszony -e, vagy búcsút kell mondanunk és tovább kell lépnünk.” Karen arra figyelmeztet: mielőtt elvágjuk a kötelékeket, gondoljuk át: amit az életben másoktól szeretnénk megkapni, azt kell nekünk is tovább adni. Nem lehet türelmetlenül, agresszívan követelni a kedvességet, gyengédséget, és figyelmet. Az emberek nem az alapján értékeljenek bennünket, hogy mi színtiszta jóságot várunk el tőlük, hanem az alapján, ahogy valóban viselkedünk.

A Kabbala Központban azt tanuljuk: bár nyilván nem jutunk el arra a szintre, hogy mindenkit ugyanúgy szeretünk, mivel nem vagyunk egyformák - különböző kultúrákból és hitrendszerekből jövünk. Eltérő frekvenciákon rezgünk - ennek ellenére, a benső lényegünk, az energia mindannyiunkat összeköt. “Ugyanazon energia vibrál bennünk. Tisztelnünk kell a többieket is a életünkben, legyen az barát, ismerős, munkaadó, munkavállaló, vagy akár egy idegen - éppen ezen közös, isteni szikra miatt.” – véli Karen. Ebben a hónapban tehát ne azon gondolkodjunk, hogy az embereknek hogyan kellene, vagy nem kellene viselkedniük velünk, vagy másokkal szemben. Ehelyett inkább arra figyeljünk: hogyan kellene viselkedniük nekünk - ahhoz, hogy követelőzés, mi több, kérés nélkül is megkapjuk, amire vágyunk.

Egyszerűen azért, mert türelemmel, kedvességgel, lelkesedéssel, önzetlenséggel és őszinte szeretettel megdolgoztunk érte.

Fényes hetet!

www.facebook.com/KabbalaKozpontMagyarorszag

www.facebook.com/SteinerKristofOldala

www.whitecityboy.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr726881623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása