Nesze!szer

Liliomfi sérült frizkóra

2014. november 06.

 

 

neobio.jpg

 

Nemrég hozta a futár és mi már gyorsan ki is próbáltuk. Strapás hajra kínálja a gyógyírt a természetes anyagokból készült sampon és balzsam. Bio liliommal és moringával dolgozik. Ez utóbbi nagy szerelmünk, de illatra inkább a liliom érződik a mosókából. Sajnos. De így se rossz azért. Szóval. Se szilikon, se parabén, se kőolajszármazék nincsen benne, szerencsére, vegán is, meg gluténmentes, ha ez valakit érdekelne.

NaTrue minősítése van a samponnak, tehát csúnya dolog a közelében sem járt. De a lényeg, hogy hajat mostunk vele a délután folyamán. Nem ragadt, nem volt semmiféle izével túlszínezve maga a matéria. Könnyű a hatása, tehát nem egy ragacsos valamivel dobtuk meg a vizes hajunkat. Fékezetten habzott, semmi gondunk nem volt vele. Aztán, ahogy Leninnél egykoron, a balzsamozás következett. Egy jó tíz percet hagytuk fent a dolgot, nem volt nehézkes kimosni, szerencsére, nem telepedett örök időkre a fül mögé csomókban egyáltalán.

Megmondjuk az őszintét, mivel nem olyan rémületesen drága, mi sokkal rosszabbra számítottunk. De nem. Pozitívan csalódtunk. Gyönyörű, fényes tincseket adott, a kifésülhetőséggel sem volt semmi gond, sőt. És, ami csoda, nem tapadtak össze a tincsek és nem csoffadtak le, pedig nincs benne szilikon, amelyet más samponokba tesznek, hogy szálljanak-repüljenek a hajszálaink. Egyszerűen rugalmasak lettek a tincseink, anélkül, hogy különösebb tornázáson vettek volna részt. Szerettük a sampont és hozzá rendelt balzsamot is. Sérült hajra tudjuk ajánlani, újra fényesíti azt és úgy, hogy nem nehezíti el, természetes összetevőkkel adja a hatásosságot.

Neobio regeneráló sampon 250 ml - 1 280 Ft, balzsam 1 890 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr796867123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása