Nesze!szer

Fiatalító szájápoló természetes anyagokkal!

2014. november 04.

 

Dizao3_1.jpg

 

 

Szájalni fogunk. Ugyanis új márkával ismerkedünk éppen, amelynek különleges szájápoló balzsamai vannak. Színezettek is és 100 százalékosan természetes összetevőkből készülnek.

Oké, ennek örülünk, de sokszor ezek olyan randa csomagolásba kerülnek, hogy na... Aztán megláttuk a Dizao Organics termékeit és hű... színes, fiatalos, szép az egész, de láthatjátok is a képen. Cuki kis pakk, jól néz ki, tényleg. A 10 féléből kiválasztottunk gyorsan egy bőrfiatalítósat, ami színtelen, mert ugye, nehogy már ne...Illatra fini, az egészen biztos. Zabkorpával dolgozik, de mi ezt nem érezzük ki belőle egyáltalán, inkább valami mandulásat. A könnyen felvihető az itt nem kérdés, mert lágy, nem kemény izé, ami a stift maga. Zabkorpa van benne, papaya, tele A, C, B, D vitaminnal (hű, de fontos ez most a hidegben majd!), meg édes mandula segíti a sejt-regenerációt, miközben fiatalítja a szánkat is. A shea pedig adja a puhaságot, ápolást. De érzed, hogy ez nem mesterséges valami, az összetevők 95 százaléka organikus termesztésből származnak eleve, a színezetteknél pedig 90 ugyanez a szám. Iszonyat jó érzet "viselni". Olyan, mintha valami nagyon egészséges ruhával öltöztetted volna fel a szádat, ami azért trendi is. Ja, és nagyon jó színei vannak, persze, nem rúzsként viselkedik, hanem finom árnyalatként. A Dizao Organics márka még csak most indul Magyarországon, aki kíváncsi rá, hétvégén a Beauty Trend Show rendezvényen ismerkedhet meg vele a Syma csarnokban. Mi ott leszünk és megígérjük, hogy az összes színt kipróbáljuk! Ez lesz az idei must have szájápoló a táskánban! 

 

Dizao2.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr126859935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása