Nesze!szer

Steiner Kristóf heti útjelzője

2014. november 02.

 

skorpió 2.jpg

 

Helló, Skoprpió!

Hurrá, megérkezett a Skorpió Újholdja – vagy talán mégsem annyira vidám a hír? Ebben az időszakban ki kell halásznunk a fegyvereket a titkos raktárakból – legalább is a kabbalisztikus asztrológia tanárunk, Yael Yardeni szerint. Aki pedig kicsit is foglalkozott már spiritualitással (vagy saját kárából tanulta meg), tudja: a kedvenc fegyvernemünk csakis a türelem, megértés, kedvesség lehetnek. “Akármi is történik veletek, maradjatok higgadtak! Mindig helyezkedjünk a külső megfigyelő álláspontjára, mert most barátaim, valószínűleg a héten az emberi viselkedésből kapunk majd hideget is meleget is.”

Yael szerint a Skorpió a vizes jegyek legtüzesebbike. “A béke úgy tűnik, sosem költözik be a házukba - persze hogy a harcos Mars bolygó hatása alatt állnak. A legkevesebb, amit elmondhatunk e jegyről, hogy igen mély és intenzív. A Skorpiók híresek jó megérzéseikről az üzlet és az emberi kapcsolatok terén. A zodiákus minden jegye közül mégis ő a legtöbbet gyötrődő, és szenvedő típus. Mindenkinek ajánlom, hogy egy Skorpióval való kapcsolatában, mindkét fél számára egyértelmű határokat jelöljön ki, máskülönben a kontroll mániájuk miatt rendkívül nehézzé válhat velük az élet.” – tanácsolja az asztrológus.

A Skorpiók másik ismertető jegye, hogy hihetetlenül bátrak és nem mutatnak félelmet. A tanárunk ugyanakkor arra is rámutat a nagybetűs élet harcaiban erős belső félelmektől gyötrődnek, ami gyakran eltorzíthatja a valóságérzéküket is. “Gyakran félnek, hogy hibáznak, vagy elítélőleg, vagy megvetően nyilatkoznak róluk. Vagy - ami még ennél is fájdalmasabb számukra - , hogy nem szeretik őket. A Skorpió jegyben születettek jelentős része, többé-kevésbé paranoiás. Épp ettől lesznek kiváló politikusok vagy detektívek. Szinte lehetetlen egy Skorpiót 100 %-ban kiismerni. A titkaikat magukkal viszik a sírba. A legjobban akkor tudnak magukon dolgozni, ha van valaki az életükben, aki erősebb náluk, és akit tisztelnek, aki utat mutat nekik, és segít az energiáik koncentrálásában. Ettől lesznek igazán nagy harcossá.” – meséli Yael.

Ezen a héten erős hatással van ránk az Uránusz, a harc, a háborúk, és a terrorizmus bolygója, ezért különösen fontos, hogy – akármilyen távol élünk is a háborús övezetektől – szeretettel gondoljunk azokra, akik szenvednek  vallásra és származásra való tekintet nélkül. Az elfogadás energiája segíthet legyőzni saját démonainkat, vagy – ahogy az asztrológus mondja - a benső terroristánkat, így hozva el a valódi békét az egész világnak.

Fényes hetet!

www.facebook.com/SteinerKristofOldala
www.facebook.com/KabbalaKozpontMagyarorszag
www.whitecityboy.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr416856389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása