Nesze!szer

Szívmelengető fotósorozat

2014. november 01.

 

 

 

 

Íme egy fotósorozat, a megható, szívet melengetőbb fajtából, melyet a torontói Pete Thorne készített. A képsorozatnak missziója, üzenete van, mindamellett, hogy a fotós a négylábúak nagy rajongója. A kutya, nem csak kutya, hiszen befogadásának pillanatától kezdve már családtag. Társként értelmezhető. Pete képsorozatával pedig azt szeretné érzékeltetni, hogy az idő múlása nem negatívan, hanem pozitívan hat kedvencünkre, hiszen megszépíti őket.

Ártatlan, törékeny, óvni való szeretetcsomagok, s a hála, melyet tőlük kapunk felbecsülhetetlen értékkel bír. Tiszteljük őket, mert nekünk szentelik apró, ám jelentőségteljes életüket. Támaszt nyújtanak, néma hallgatóságot, olyan formában, ahogy senki más nem tudna. Ők elkísérnek bennünket életünk egy bizonyos szakaszában, azonban mi vagyunk tanúi életük néha gyors, hirtelen lefolyásának. A fotósorozat éppen ezért állít egész életen át tartó hűségüknek emléket az Old Faithful Photo Project szárnyai alatt az öregedés minden periódusát magába foglalva. Az idő fogalmát sokan tévesen ítéljük meg, s nem becsüljük meg az értékét. Mélysége van, mely kihat az emberre és az állatra is egyaránt. Feldolgozni, elfogadni nem mindig könnyű, azonban mindig rejt magában csodás, megismételhetetlen pillanatokat. Ez a folyamat pedig nem más, mint az elmúlás. Öregedő kutyusokat láthattok a képeken, akik szerintünk mindennél cukibbak. 

Nesze!Bogi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr986840329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása