Nesze!szer

MOBO Awards 2014: Így (ne) csináld!

2014. október 23.

 

 

A MOBO Awards díjátadó a fekete zene képviselőinek munkásságát hivatott elismerni. 1996 óta rendezik meg Angliában. Helyszínéül idén az SSE, Wembley Aréna szolgált. Vörös szőnyegén tiszteletét tette a brit pop előadók színe-java, de bár ne tették volna, vagy ne abban a bizonyos ruhában. Az idei díjátadó éppen tegnapra esett, így hozzuk is a képeket rögvest.

Az est legnagyobb meglepetése Jessie J volt, aki „stílusérzékéért” (vagy jól fizetett stylistja választása) miatt pont nem volt díjazott – bár lehet, hogy számított rá -, ahogyan az egy dalos kategóriába tartozó Jamelia, vagy az egykori X faktor bíra Tulisa sem Moschino ruhájában. Nem rosszmájúságból, de Jessie pont úgy néz ki ebben a csilli-villi overallban, lenyalt hajával, mint akit a zuhany alól szedtek ki díjátadón való megjelenés okán.. Nichole Scherzinger választását sem igen értjük, bár dögös, Alexandra Burke viszont igazán testhez álló ruhakölteményt választott. Az egyetlen, aki aznap meglehetősen jól döntött.

 

A vörös szőnyeges események lehetőséget adnak arra, hogy a sztárok kicsit elrugaszkodhassanak a már hozott imidzstől és valami újat mutathassanak. Általában a szexiseb, dögösebbik oldalukat. A képeket elnézve ez idén viszont a tervezettől kicsit eltérően sikerült. Szavak helyett inkább beszéljenek a képek, és mindenki eméssze meg saját ítélőképessége szerint.

Nesze!Bogi

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr696826025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása