Nesze!szer

A fogaknak a legjobbat, a fürdőszobádnak pedig a legtrendibbet!

2014. október 21.

 

rózsaszín philips.jpg

 

Két dolog árulkodik igazán egy nőről, ezt mindenki tudja. Bármennyi festéket felhordhat az arcára, bármilyen rúzst kenhet, de bizony, a kéz és a fogak elég beszédesek tudnak lenni. Annyiszor, de annyiszor volt már olyan, hogy egy csini szettet láttunk valakin, aztán hirtelen kivillantak a fogai és hű, de meggondoltuk magunkat az illetővel kapcsolatban. Veletek is történt már ilyesmi?! 

Na, mindegy, most inkább ajánlanánk azoknak valamit, akik igényesek. Azoknak, akinek fontos, hogy a foguk rendben legyen és a fürdőszobában is a legmodernebb fogkefe álljon, ami még passzol is a budoár hangulatához?.Új kedvencünk a Philips Sonicare DiamondClean Pink Edition. Meg is mondjuk, miért szeretjük. Eddig nem voltunk a legeredményesebbek mindig az eldugott helyekkel és most itt nem a Kazinczy utca szórakozóhelyeire gondolunk, hanem a nehezen elérhető pontokra fogsorunkban. Ezt a rózsaszín kis cukiságot úgy fejlesztették ki, hogy egyszerűen eltalálod, megtalálod és megtisztítod. Jól kézre is áll a masina, nem kell szenvedned azzal, hogyan tarts, vagy hogy ne essen ki a kezedből. Ráadásul fehérít is rendesen, így gyakorlatilag nem kell mindig fogfehérítésre rohangálnod, sőt, a fogkő is száműzhető hamar. Olyan Szex és New York feeling, szerintünk a magára mindig sokat adó Charlotte fürdőszobájában lehetne ilyen. A töltő is jó, mutatós darab, a pohár meg egész egyszerűen praktikus.

Persze, a karácsony még messze van, de ez a pink változat igazán szép ajándék lehet(ne). Főleg olyanoknak, akik esetleg sokat utaznak, mert USB-n keresztül laptophoz is csatlakoztató. Ez ugye murisan hangzik, de inkább iszonyat hasznos. 3 hetet is bír töltés nélkül, tehát, ha Balira mész decemberben házasodni, mindenképp ezt vigyed. Oké, ezt nem túl gyakori persze, sima párizsi hétvégéhez, vagy Hajdúszoboszlóra is ajánlanánk. Iszonyat szexi az egész masina, na. És úgy kavar, hogy csak na! Percenként 31 000 mozdulatot tesz... hmmm...

 

 

A Philips Sonicare DiamondClean Pink Edition szónikus fogkefe fogyasztói ára  59.990 Ft 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr156810681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása