Nesze!szer

Viva la Diva, avagy Disney a kifutón

2014. október 18.

 

 

 

 

Annak idején jól tudta az öreg Walt Disney, hogy mibe is érdemes belefogni, mi az, ami évtizedek múltán is ott él majd az emberek emlékezetében. Alkotásai végigkísérték mindannyiunk gyermekkorát, egyengettek bennünket a felnőtté válás rögös útvesztőiben. Gondoljunk csak Hófehérkére, Jázminra, Csipkerózsikára, vagy akár Hamupipőkére. Ők mutatták meg az élet alapvető igazságait: minden gonosz elnyeri méltó büntetését és győzedelmeskedik a jó, vagy, hogy az igaz szerelem minden akadályt legyőz és nem állhat az útjába senki és semmi sem. A legfontosabb pedig, hogy bármi történjék is sose adjuk fel azt, amiben a legjobban hiszünk, hiszen az álmainkért mindig megéri küzdeni és bizony valóra is válnak. A csodák pedig mindig akkor érkeznek, amikor és ahonnan nem nem is várnánk!

Az ige most is a régi, a Disney hercegnők viszont megújúlt formában térnek vissza, méghozzá egyenesen a kifutók világába. A képek Hayden Williams illusztrátor munkái, és egytől egyig vadítóan dögösek. Azért egy jó kis adag önbizalmat kölcsönvennénk tőlük, ugye?

Nesze!Bogi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr386799219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása