Nesze!szer

Romantikus balett: Elysian

2014. október 14.

 

 

 

Szerelmünk lankadatlan az Elysian ruhái iránt. Íme, a legújabb kollekciójuk, ami megint a nőiesség és kellem maga. Az anyagok gyönyörűek, a szabásvonalak romantikusak de mégis rafináltak. Számunkra az a kabát a non plus ultra, de minden darabot szívesen viselnénk. A képeken Felméry Lilit láthatjátok, aki balettáncos.  

Az Elysian lányok mottója: "A tökéletesség nemcsak tudatosságból áll. Hanem abból is, hogy elengeded magad. Meglepetést okozol magadnak, és így a közönségnek is. Ez az igazi átlényegülés.Nagyon kevesekben van meg ez a képesség." (Black Swan)

 

Az Elysian köszönetét fejezi ki a fotózás helyszínét biztosító Hotel Four Seasons Gresham Palace-nak, a virág dekorációért pedig az Ariosonak.

Fotó: Mihály Zoltán
Styling: Frák Peszi Péter 
Styling asszisztens: Elliot Parker
Smink: Kása Viktória
Haj: Kis Szandra

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr106789651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása