Nesze!szer

Angelina lovag lett

2014. október 10.

 

angie és a királynő.jpg

 

 

Ez egy igen érdekes találkozás gondolhatnánk elsőre. Talán másodikra is. Ám Angelina Jolie ma kitüntetést kapott Erzsébettől. Bizony, Dame lett, ami olyasmi, mintha lovaggá ütötték volna. (Mivel nem brit állampolgár, hivatalosan nem jogosult a neve előtt a "dáma" viselésére, Bill Gates, Spielberg és Reagen is hasonló címet kapott anno) Angie az ENSZ Menekültügyi Főbizottságának Különmegbízottja és Londonban tartózkodik éppen, hisz a háborús konfliktusokban lezajlott nemi erőszak elleni konferencián. 

„Nagyon sokat jelent számomra, hogy egy ilyen, külpolitikával kapcsolatos elismerésben részesülhettem, hiszen éppen ez az, aminek a jövőben a munkámat szeretném szentelni. A PVSI-n és a nemi erőszak túlélőivel dolgozni már önmagában is megtiszteltetés. Tudom, hogy a céljaink megvalósítása egy egész élet munkája, és én elkötelezett vagyok érte a sajátommal.” - nyilatkozta. 

Gratulálunk Angie! 

 

angie és a királynő2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr956777871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása